Jaký krém na zimu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
27.11.04 19:34

Jaký krém na zimu?

Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jaký ochranný krém mám použít na tvářičky půlroční dcerky v zimním období? Když budeme na procházce, aby neměla „popadené“ tvářičky. Máte osvědčenou značku? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.11.04 19:48

Ahoj, mně se loni osvědčila (i pan doktor schválil :-) vazelína od fy Lander - je mastná, není hydratační, není parfémovaná (dávali jsme ji občas i na tělíčko po koupání) a je super i pro maminku na popraskané ruce apod. V.

• Citovat
  • Upravit
92
27.11.04 20:14

Ahoj, my (já i malá:-)) používáme krém pro děti od fy Bübchen Wind&Wetter Creme (ochranný krém při větru a mrazivém počasí), je bez barviv a konzervačních látek s rostlinnými oleji.

Lucka a Petra (9m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.11.04 21:39

Ahoj, já mám 4 měsíčního drobečka a mažu ho krémem Cold Weather od Avonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.11.04 22:02

Ahojky, nám se osvědčil krém do větrného počasí z DM- drogerie stojí kolem 50,–kč je to BABYLOVE a malou s ním mažu asi od 5-ti měsíců a to spávala na balkoně i při -15 a byla v poho. Měj se krásně a správnou volbu přeje Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.11.04 22:45

Ahojky,
tak jsi me predbehla, chtela jsem tady tuto diskuzi taky vyvolat :D
Pokud schanis krem do MRAZU, tak by rozhodne nemel obsahovat vodu, spis by to mela byt vazelina a mel by se pouzivat opravdu jen do toho mrazu nebo vetru, jinak ne. Uz jsem byla v lekarne 2× a pokazde mi prodali krem, ktery obsahuje vodu Bubchen a A-Derma. U Bubchenu jsem si toho vsimla az doma, protoze v ceskem prekladu to tam psane neni a u A-Dermy to bylo prelepene samolepkou s prekladem, takze jsem to taky zjistila az doma. Kamaradka ma doporuceny nejaky specialni od dermatolozky, jeji prcek ma lehky atopacek, takze verim, ze bude dobry. A kdyz mi rekla ten nazev, tak mi to bylo povedome, moje doktorka mi neco jmenovala, ale ja to zapomnela. V tydnu mi prinese letak, tak dam vedet jak se to jmenuje.
Pac a pusu na ruzova licka
Monca a moncicaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
28.11.04 21:15

Taky pouzivame Bübchen Wind&Wetter Creme. Zatim vyhovuje, ale jeste poradne nemrzlo, tak uvidime. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
28.11.04 21:25

Weleda dělá krém na zimu - ochranný balzám. Neobsahuje vodu, je super. Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.04 10:28

:D Ahoj. Ja som práve včera kúpila ten krém do zimy :?: od Bubchen. Používam len túto kozmetiku podľa odporúčaní kamarátok - maminiek a zatiaľ som s ňou spokojná. Dnes ten krémik vyskúšame, keď pôjdeme von.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.11.04 11:26

Ja pro holcicku (rok a pul) pouzivam take zde zminovany krem od Bubchenu a pro sebe od Clinique krem Weather Everything. S obem jsem moc spokojena :lol:

• Citovat
  • Upravit
725
30.11.04 13:47

Ahoj,

taky hlasuju za Wind&Wetter Creme od Bübchen, už ho letos „pojedeme“ třetí zimu. Pamatuju si, že první zimu (to bylo malé asi 5 měsíců) jsem ještě kolem pusinky (kvůli slintání) používala obyčejný jelení lůj (ten bílý, český). Jde mazat i na tvářičky.

Iva, holčička 2 a 1/4 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.04 16:51

tak jsme si dneska také koupily Bübchen Wind&Wetter Creme. ptala jsem magistry, jestli nevadí, že je tam voda a ona řekla, že voda musí být v každém krému a tenhle, že je na zimu nejlepší. uvidíme. a navíc krásně voní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.11.04 20:35

Ahoj holky, díky moc za rady. Doktor nám doporučil, že stačí obyčejná vazelína Infadolan. Zkusím se poptat u nás v lékárnách, co kde nabízí.

• Citovat
  • Upravit
18
30.11.04 20:39

Zapomněla jsem se přihlásit, tudíž v předchozím příspěvku chybí podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.10.13 18:58

Ahoj holky, někde jsem četla, že i proti mrazu holky mažou dítka Excipial U Lipolotio…máte s ním zkušenost proti mrazu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí