Jaký krém pro děti v létě

8
23.6.20 15:40

Jaký krém pro děti v létě

Zdravím, mám dceru 1 rok
A chtěla bych se zeptat jaký krém nebo olejíček dáváte dětem když jdete s nimi ven na sluníčko a tak ☺️ Předem děkuji za odpovědi ☺️☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21630
23.6.20 16:12

Já jsem velmi spokojená se značkou Bioderma, pro takto malé jsem používala i Vichi nebo Avéne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
23.6.20 16:17

Ja pouzivam Biodermu a Anthelios od La roche, dobry solar ma urcite i Avene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.6.20 16:24

Nam byl doporucen Daylong. Maji i verze pro uplna miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.6.20 16:24

Wooden spoon, Badger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.6.20 16:42

Nivea 50 Kids je taky dobra, ale pro rocni jsem kupovala opalovaky v lekarne…

• Citovat
  • Upravit
pet p
23.6.20 17:22

Na kožním mi doktor říkal, že dětem opalovací krémy jedině na bázi minerálních filtrů a že na nich musí být UVA v kroužku.

• Citovat
  • Upravit
21630
23.6.20 19:32

@pet p hele a zkoušela jsi tímto opalovákem namazat zdrhající batole? Tyto krémy se většinou neskutečně špatně roztírají, neměla jsem na to nervy ani já ani dítě. Ale možná se už některý výrobce polepšil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.6.20 19:54

@nozu tak tak. Dříve jsme používali z lékárny krém, značku teď nevím. Špatně se roztíral a co malá začala chodit trochu víc, tak to byl vysloveně boj. Přešli jsme ve 14m na Niveu 50 ve spreji a efekt je zdá se stejný. Furt je bílá jak alabastr. Ale asi je to taky tím, že se tomu přímému sluníčku prostě vyhýbáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
24.6.20 08:58

@nozu Ano, mažu tím dítě od cca roka, teď jsou mu 4. A ano, špatně se to roztírá a má na sobě potom bílé fleky od toho krému, ale to je mi jedno. Moje priority jsou takové, že nepotřebuju, aby byl perfektně „neviditelně“ namazaný. Ale potřebuju, aby byl chráněný proti slunci kvalitním přípravkem. A to i za cenu špatné roztíratelnosti.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
24.6.20 09:31

Detska Nivea se roztira dobre a nidy se mi po ni deti nespalily…

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
24.6.20 17:54

Ja pouzivam Astrid sun of 50 BABY a jsem moc spokojena :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.20 10:53

Opalovací krém Bioderma

Chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s opalovacím krémem bioderma pro děti. Je tam napsáno, že se může použít od 1 roku, tak se chci zeptat, jestli ten krém někdo použil i dřív?

• Citovat
  • Upravit
pet p
4.7.20 14:04
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s opalovacím krémem bioderma pro děti. Je tam napsáno, že se může použít od 1 roku, tak se chci zeptat, jestli ten krém někdo použil i dřív?

Na tomhle webu píšou, že je vhodný až od tří let. Je tam i složení. Vypadá to na chemický filtr, a dokonce ten krém obsahuje i nanočástice. Tenhle krém bych nepoužívala ani na sebe, natož na dítě mladší 1 roku.

• Citovat
  • Upravit
pet p
4.7.20 14:07

Nemůžu vložit odkaz, který jsem chtěla.
Je to odkaz z webu lekarna tečka cz
Najdi si ten krém tam, je tam ta informace, že je to od tří let, a je tam složení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML