Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim,
Poradíte mi prosím kvalitní opalovak, pro člověka, co se rychle spali? Doteď jsme používali 50+ dětský z DM, ale ani ten dětský už mi přijde, ze moc nechrání. Letime příští týden k moři, nemůžu se rozhodnout, jaký koupit.. 800 za nej davat nechci
Dekuji
@Petuleees píše: Více
Pokud se spálíš pod krémem s ochranou 50+, tak se buď špatně mažeš (málo a neopakuješ aplikaci), nebo máš tak citlivou pleť, že bys na slunce vůbec neměla lézt.. Takže tričko s UV ochrannou a čas ve stínu. A kvalitní opalováky stojí od pětikila výš. Vyber spíš s minerální ochranou.
My měli v Chorvatsku letos taky z DM 50, ten dětský pro dceru. Já se mazala 30 sensitive. A naprosto v pohodě. A fakt byli na slunku i v poledne… ale mazali se průběžně. Dceru asi častějí. Každopádně spálený nebyl nikdo. A ten z DM se perfektně rozmazává, já už bych jiný nechtžěla.
My používáme La Roche Possay faktor 50. Ale za ten už dáš těch 800. Holt si musíš vybrat, zda chceš ušetřit nebo být spálená… Krémy z DM dceři a manželovi, kteří jsou hodně citliví na slunce, nevyhovovaly.
Já mám ráda produkty Weleda. Opalováky mají dobré hodnocení i ty z Lidl, alespoň kdysi měli, letos jsem nesledovala.