Jaký kvalitní opalovací krém

16
14.10.24 10:21

Jaký kvalitní opalovací krém

Zdravim,
Poradíte mi prosím kvalitní opalovak, pro člověka, co se rychle spali? Doteď jsme používali 50+ dětský z DM, ale ani ten dětský už mi přijde, ze moc nechrání. Letime příští týden k moři, nemůžu se rozhodnout, jaký koupit.. 800 za nej davat nechci
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.10.24 10:26
@Petuleees píše: Více

Pokud se spálíš pod krémem s ochranou 50+, tak se buď špatně mažeš (málo a neopakuješ aplikaci), nebo máš tak citlivou pleť, že bys na slunce vůbec neměla lézt.. Takže tričko s UV ochrannou a čas ve stínu. A kvalitní opalováky stojí od pětikila výš. Vyber spíš s minerální ochranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7293
14.10.24 10:34

My měli v Chorvatsku letos taky z DM 50, ten dětský pro dceru. Já se mazala 30 sensitive. A naprosto v pohodě. A fakt byli na slunku i v poledne… ale mazali se průběžně. Dceru asi častějí. Každopádně spálený nebyl nikdo. A ten z DM se perfektně rozmazává, já už bych jiný nechtžěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
14.10.24 12:32

My používáme La Roche Possay faktor 50. Ale za ten už dáš těch 800. Holt si musíš vybrat, zda chceš ušetřit nebo být spálená… Krémy z DM dceři a manželovi, kteří jsou hodně citliví na slunce, nevyhovovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.10.24 13:25

Já mám ráda produkty Weleda. Opalováky mají dobré hodnocení i ty z Lidl, alespoň kdysi měli, letos jsem nesledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí