Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, jaký je váš oblíbený krém na suché ruce? Konzistenci a vůní? Doma mám x krémů, ale buď voní tak divně, nebo je ta vůně hrozně intenzivní. Tak budu ráda za vaše tipy.
Modrá indulona a a ještě radši mam starej dobrej heřmánkovej Kamil. Nejde mi až tak o vůni, ale o ten „film“,co mi zanechá po vmasírovaní na kůži - nesmí být moc mastný, ale zároveň se nesmí hned úplně vpít - to Kamil splňuje na 100% ![]()
Garnier Intensive Care Repairing, zadny mastny film, voni mi prijemne
@Kariin18 píše: Více
mne sa zda, ze tie kremy na ruky vonaju iba chvilu, co je podla mna vlastne dobre.
na moje ruky je vhodna iba modra indulona, ale vonia „po babicke“, vonia na rozdiel od inych intenzivne a dlho. vonu ignorujem, pretoze to, ako ucinkuje je pre mna prvorade.
Používám z Lidlu tu jejich značku. S avokádovým olejem myslím.
Neutrogena hydratační modrá mě teda zklamala, doma mám nějaký obyč, co muž fasuje a v kabelce malé balení Alverde granátové jablko ![]()
Já mám aktuálně Lipobase. Teda velké balení na předpis, protože se mi ruce objevil ekzém. Po nanesení jsou ruce chvilku mastné, ale pak už OK. A vůbec nevoní, což mi plně vyhovuje.
Izraelský H&B Dead Sea Minerals Intenzivní krém na ruce a nehty s obsahem bahna.
Mám rada krémy z manufaktury, pak balea s ureou, červená neutrogena, modrá indulona, pak lavera - není to sice krém přímo na ruce, ale univerzální, ale je top.