Jaký lék do kompresorového inhalátoru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
12.9.15 10:48

Jaký lék do kompresorového inhalátoru?

Poradíte mi, prosim, jaky lek muzu pouzit do kompresoroveho inhalatoru? Maly trpi casto na kasle, vetsinou bez poslechoveho nalezu, ted se mu do toho ale pridaly prudusky. Pouzivame Mucosolvan roztok, tak jestli mate zkusenosti i s necim jinym… mockrat dekuji. Malemu je 3 a pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1174
12.9.15 11:16

Zkus vincentku. Tu mu můžeš dávat klidně preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.9.15 11:43

Jjo, to jsem zapomnela napsat, tu pouzivame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
12.9.15 12:52

@gianna15 do inhalátoru se může dát i ventolin, je přímo roztok do inhalátoru, ale to je na předpis a celkem silný lék, dostáváme ho občas, když má ošklivý průduškový kašel. Jinak asi nic jiného krom vincentky a mucosolvanu není (ten teda nepoužíváme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65296
12.9.15 12:58

Ventolin
Zrovna inhaluje mladej, máme ho naštěstí doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.9.15 21:12

Krom Mucosolvanu a Vincentky, tak jsem kdesi zaslechla o Ambrobene, ale už ti neřeknu, jestli je to na předpis, jestli to třeba náhodou není totéž, co Mucos., jen jiný výrobce. Ale co mě zaujalo, dnes jsem koupila nějaký bylinkový čaj na nachlazení nebo průdušky nebo co to tam je a je na něm napsáno, že ho lze dát do inhalátoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.9.15 21:57
@Moise píše:
@gianna15 do inhalátoru se může dát i ventolin, je přímo roztok do inhalátoru, ale to je na předpis a celkem silný lék, dostáváme ho občas, když má ošklivý průduškový kašel. Jinak asi nic jiného krom vincentky a mucosolvanu není (ten teda nepoužíváme)

ventolin nam prave dala doktorka v sirupu, ona na ten inhalator moc neni, ale ja mam pocit, ze je to lepsi prave s nim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí