Zlepšení imunity dítěte po nástupu do MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
11.9.15 10:59

Zlepšení imunity dítěte po nástupu do MŠ

Ahoj,

prosím nemáte nějakou radu, jak zlepšit imunitu a odolnost dítěte, které nastoupilo do mateřské školy? Dceři je 2,5 roku, teď od září nastoupila do školky a po prvním týdnu (vyšlo na víkend) zvracela, druhý týden dostala rýmu. Mám novou práci a nemůžu si dovolit být s ní pořád doma.

Nemám ale důvěru v doplňky stravy z lékárny a ani ji tím nechci krmit. Spíš bych radši nějaké přírodní produkty, homeopatika nebo něco podobného. Např. sousedka mi poradila rakytník. Osvědčilo se Vám něco konkrétního?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
11.9.15 11:13

Nám se osvědčil extrakt z grepových jader (kupuju od Nobilis Tilia). Plus bylinný sirup Bitusílek a homeo na kašel Stodal. Nasazuju vždycky při prvních sebemenších příznacích nemoci a musím zaklepat, že nemoci se nám celkem vyhýbají, jen sem tam nějaká ta rýmička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.9.15 11:18
@Yarisek píše:
Ahoj,
teď od září nastoupila do školky a po prvním týdnu (vyšlo na víkend) zvracela, druhý týden dostala rýmu. Mám novou práci a nemůžu si dovolit být s ní pořád doma.

Nechodíte s náma? :-) :lol: Žádný recept nemám, ale budu sledovat, co kdo bude radit, taky se mi to hodí.
Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.9.15 11:34
@Etcetera78 píše:
Nám se osvědčil extrakt z grepových jader (kupuju od Nobilis Tilia). Plus bylinný sirup Bitusílek a homeo na kašel Stodal. Nasazuju vždycky při prvních sebemenších příznacích nemoci a musím zaklepat, že nemoci se nám celkem vyhýbají, jen sem tam nějaká ta rýmička.

u homeo jsem zjistila, ze se mi to pak akorát rozjede pomaleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.9.15 11:43

Imunoglukan a preventan akut v dvojnásobné dávce, když se něco rozjíždí.

Ale nejvíce ze všeho pomohl přípravek pouze na předpis, Luivac. (to se ale netýká zvracení..u nás jely bronchitidy..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
11.9.15 11:49

Malé jsou sice 4, ale druhý týden ve školce, podruhé nemocná.. Min. Víkend 39 do školky šla v úterý, horečky přešly v neděli a v pondělí jsem ji pomalu násilím držela v posteli… Dneska má rýmu a pokaslava.. Denně ji tam vodim a vyzvedavam a vidím jak tam děcka prskaj… Na víkend jsme měli plány… Ale vypadá to, že ho prolezime :). Do toho mě přítel straší že to nesmím chytit… Jsem v 18tt.
Edit zapomněla jsem dodat, že nikdy nemarodila.. Max jednou za rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.9.15 12:21

Sirup Imunoglukan a probiotika :palec:

• Citovat
  • Upravit
239
11.9.15 12:38

Já dávám echinaceovy sirup a zatím dobrý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
11.9.15 12:40

@Yarisek Díky za diskuzi, taky bych potřebovala poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
11.9.15 12:50

Každá ti tu poradíme něco jiného a nakonec zjistíš, že si ten rok odmarodíte komplet stejně…
já to tak měla loni :zed:
A letos se první týden držel, druhý celkem taky (všude to okolo něj padá jako hrušky -většinou děti první rok ve školce), ale včera už rýmoval.
Takže buď to přes víkend rozeženem, nebo od pondělka marodíme :roll:

Jinak bych řekla, že malýmu pomohl Betaglukan od firmy Natures. Jsou to slováci, je to přírodní, bez chemie. I když Honzík posmrkával celou sezonu, tak to po braní tohohle nikdy nepřešlo v průdušky, středouší ani nic podobného. Takže bych řekla, že to fungovalo. Ale nemůžeš očekávat, že ani nezarýmuje, to tělo se s těmi tunami bacilů nějak popasovat musí.
Tak odvahu! U mě v práci to taky přežili a tím, že na OČR jsou proplácené i víkendy, tak to nakonec nebyla taková tragedie ani na výplatě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.9.15 12:51

Mně se velice osvědčil Hlíváček od Terezia company a Acerola. Vše je přírodní. Mála mi moc ovoce a zeleniny nesní, tak to řeším alespoň takhle. Když nastoupila do školky, byla to hrůza, rýmu měla půl roku. Pak jsem nasadila výše zmíněné a jako když utne. Přes léto jsem nedávala nic, ale teď zase začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.9.15 12:53

@Yarisek Objednat se na imunologii. Volně dostupné preparáty jsou kromě klasického celaskonu docela k prdu. Vyzkoušeno na vlastním dítěti.
Za mě… imunologie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
11.9.15 14:03

@anahry acerola je vlastně vitamín C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
11.9.15 14:08

Čistý vitamín C se prodává práškový v Dmku, lze přidávat do pití. Za mě je to top a lepší než drahé preparáty z lékárny nebo nedejbože od delaerů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.9.15 21:53
@anahry píše:
Mně se velice osvědčil Hlíváček od Terezia company a Acerola. Vše je přírodní. Mála mi moc ovoce a zeleniny nesní, tak to řeším alespoň takhle. Když nastoupila do školky, byla to hrůza, rýmu měla půl roku. Pak jsem nasadila výše zmíněné a jako když utne. Přes léto jsem nedávala nic, ale teď zase začnu.

Docela mě to zaujalo. Kde to prosím Tě kupuješ? Nechce se mi to objednávat po netu a platit za dopravu. Objednali by mi to i v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí