Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jestli má obu tam, kde ty palec, tak už si tam tu nohu téměř kroutí. Kup nové.
@Svistice píše:
Jestli má obu tam, kde ty palec, tak už si tam tu nohu téměř kroutí. Kup nové.
Taky se mi zdá. Diky ![]()
Taky bych koupila nové. Navíc v těchhle velikostech jsou dětem opravdu málokdy bačkory z loňska. Taky mívají vyndavací vložku pro hrubé posouzení (Fare bare mají). A pokud ne, dá se vnitřek změřit špejlí. Takhle pohmatem to není moc přesné, dítko může prsty zkroutit. Ale pokud už je to takhle těsné, neváhala bych.
@ugluk Špejli, že ulomim špejli dlouhou jak nohu a vložím do boty, zda se tam vejde? Taky máme se zkoušením bot problém, protože dítě krčí prsty.
@Nicole 1234 dá se, ale já radši postupným odlamováním najdu špejli tak dlouhou, jako je největší rozměr boty. Dítku postavím nohu do rohu krabice a před nejdelším prstem udělám čárku a zjistím délku nohy. Ale nejjednodušší je koupit pěřido plus12, nestojí to majlant a nohy i boty se s tím měří luxusně ![]()
@ugluk tak já jsem s měřidlem plus 12 úplný amatér. Dětem běžné s ním měřím nohu o číslo větší než změříme papírem. Botu ještě zvládnu, i když i tam je to dle mého dost subjektivní, jak moc na měřidlo v botě zatlačit.
@Cuddy já s tím problém nemám a sedí mi to skvěle. S tím zatlačením jsem vychytala, jak ještě je odpor OK a kdy už se to prohne… Nicméně teď mi ho malé dítě někam zašantročilo, takže jedu se špejlí a vyndaváním vložky a taky to funguje ![]()
Ahoj, holky jaký má být nadmerek u backorek? Asi už to chce nové že? Tohle jsou loňské bačkůrky Fare. Nozku má tam kde mam palec. Nějaké místo tam je, ale opravdu málo..