Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taková kombinace neexistuje, golfky jsou takový hrkátka, u první jsme měli vozejk Chariot a sporťák od terénního kočárku…u druhé už jsem chtěla lehčí kočárek kvůli skladnosti, ale úplně jen hrkátko a máme snap Valco 4, krásně pošitý na holčičku…je lehký, rozložím ho jednou rukou, jde do lehu, lehčí terén projede, do letadla jsme ho odevzdali u letadla v pytli…
Sporťák do terénu máme TFK. Je pohodlný, prostorný, zvládne terén, ale je to tank. Jak byla dcera starší, tak na výlety po městě nebo do zoo jsme pořídili Graco Myavo. Hodně lehký, skladný, levný a překvapilo mě, že to není úplné hrkátko a jezdí se s ním příjemně.
My máme Cybex Eezy S+2. Schovali jsme ho po prvním synovi. Procestoval s námi kus světa a přežil kdejaký terén.
My máme tento KINDERKRAFT Kočárek sportovní Trig 3 v béžové barvě. Chodíme docela často na procházky, kde je horší terén a kola mají neprorazitelnou pěnu. Co se mi líbí i ta ochranná „stříška“ kde je ochrana před sluníčkem (SPF 50).
Nám vyhovuje, jen mě štve že jsme nepočkali a kupovali minulý měsíc, teď je na feedo na tuhle značku sleva 15%. ![]()
@Neptunka111 píše: Více
tady zase propaguješ feedo? víš, že je to nepovolená reklama ![]()
Ahoj, jaký máte golfový kočárek?
Plánuju koupit ale na trhu je toho tolik ze vůbec nevím jaký vybrat.
Chtela bych nějaký do terénu, snadno skladný.