Stejnokroj ve školách, názory, argumenty

15.2.14 22:38

jaky mate nazor na stejnokroj

Ahojka, jaky mate nazor na stejnokroj ve skolach? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
15.2.14 22:39

Jsem pro. Asi jako spousta dětí kteří byly ze sociálně slabších rodin a devět let je za to ve škole ostatní šikanovali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
15.2.14 22:41

Jsem pro. Na SŠ nám to chtěli zavést a všichni byli pro, dokud nám neukázali, že my slečny bychom měli nosit sukně pod prsa a pod kolena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.2.14 22:43

Jsem spis proti, moc se mi to nelibi. Ale nejspis nas to čeká, jestli budeme v UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.2.14 22:43

J8 jsem taky pro, alespoň částečně by to smazalo sociální rozdíly a nejenom ty, kolikrát se puberťák prostě oblíká jinak než většina a je terčem posměchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
15.2.14 22:44

Přijde mi to zbytečné. Rozdíly půjdou vidět tak jako tak - mobil, boty, taška, hodinky, při aktivitách mimo školu… Sama jsem byla ze sociálně slabší rodiny a nikdy jsem se s posmíváním apod nesetkala. I přes to, že někteří spolužáci byli z velmi bohatých rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
15.2.14 22:44
@Aletheia píše:
Jsem pro. Asi jako spousta dětí kteří byly ze sociálně slabších rodin a devět let je za to ve škole ostatní šikanovali :kytka:

Souhlasím s tebou, ale v dnešní době už je to nejen o oblečení, ale i o mobilu a jiném vybavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.14 22:45

Taky jsem pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.2.14 22:46

Jsem pro, leze mi na nervy každodenní fintění naší slečny, kdy kvůli sedmerému převlíkání určitě chodí i pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
15.2.14 22:46
@Manaja píše:
Přijde mi to zbytečné. Rozdíly půjdou vidět tak jako tak - mobil, boty, taška, hodinky, při aktivitách mimo školu… Sama jsem byla ze sociálně slabší rodiny a nikdy jsem se s posmíváním apod nesetkala. I přes to, že někteří spolužáci byli z velmi bohatých rodin.

Tak to jsi měla celkem kliku. Já se dočkala posměchu i za to, že jsem prostě nechtěla nosit to, co zrovna bylo v módě, ale to v čem jsem se cítila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
15.2.14 22:51

@lleennttiillkkaa Možná jsem jen měla štěstí na lidi kolem sebe. :nevim: Protože si myslím, že ten, kdo se chce někomu posmívat, si najde důvod i přes školní stejnokroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.2.14 22:52

Mě se to líbí jako určitý výraz sounáležitosti k týmu nebo-li ke škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.2.14 23:01

@xxxkattyxxx dle toho, co jsem viděla v Anglii, to až tak moc to neřeší. Sociální rozdíly jsou vidět i tak. Zatímco někdo má „school clothes“ koupené za pár šupů v nejlevnějším supermarketu, jiný pak super značkové předražené. A věřte, že ty rozdíly děcka vidí, když je chtějí vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.2.14 23:03

..a abych odpověděla, asi mám komlpex z dob pionýra, ale nějak mně ta představa neláká. Ale na druhou stranu asi bych to vzala s klidem, kdyby to někdo zavedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.2.14 23:04

Jsem pro, i když si myslím, že sociální rozdíly to setře pouze na první povrchní pohled, na ten druhý už se to stejně pozná. ale tak vidím výhodu v odpadnutí starostí co na sebe a pocit sounáležitosti v týmu, jak tady už někdo hezky napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí