Jaký máte názor na tento kočárek?

48
14.3.26 22:25

Jaký máte názor na tento kočárek?☺️

Ahoj holky, jaký máte názor na tento kočárel-máte sním některá zkušenost? Předem moc děkuji za tady♥️ ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2712
14.3.26 22:48

Pekny :D a co se funkčnosti týče, prijde mi fajn váha- je lehký, libi se mi, ze I sporťák jde slozit dohromady, nemusi se rozkládat. Pokud nehledas kočárek vyloženě na nejakou aktivitu, treba na túry, na běhání apod., tak mi prijde dostačující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.3.26 23:32

@Dn0712 Ahoj děkuji za reakci :srdce: nene pro žádnou aktivitu klasicky po městě jen práve ☺️a tenhle se mi zalíbil právě ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
15.3.26 00:46

Zkusenost nemam, měla jsem ve výběru od nich čisté sporťák ale když jsem jejich kočárky zkoumala taky se mi u něj líbilo že se dá sporťák složit společně s rámem a říkala jsem si že jsem měla predtim lépe vybírat a nemusela bych řešit koupi dalšího kocaru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.3.26 00:50

@Vladusxx děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
15.3.26 07:12

Sporťák vypadá celkem pohodlně pokud jde o polohu a sezení pro dítě, jen mi to přijde jako kočárek pro panenky, takové hrozně tenké trubky, asi i proto je lehký, což není úplně praktické ani do města. Měla bych strach, zda mi to dítě odvozí a nepraskne to a že v tom bude dítě hodně nadslakovat i na dlažbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
15.3.26 07:45

Za měl byl třeba u sporťáku k nezaplacení omyvatelný ten spodek kde má dítě nohy. Až začne chodit a budeš ji tam pak dávat za každého počasí se špinavýma botičkama tak to bylo jako prase. Stačilo otřít mokrou hardou. Tady to vypadá, že je ze stejného materiálu jako kočárek a bude to asi horší na údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.3.26 08:37

Podívala bych se, jak ma dlouhou korbu a loznou plochu u sporťáku. Kočár na první dve deti jsme v tomto meli dokonalý, sporťák mel metr, vyspalo se tam i tříletý dite, kdyz bylo potreba. Pak jsme ho ale prodali a třetímu diteti pořídili nový. A tam jsem celou dobu nadávala, ze jsme meli lip vybírat. Uz ve 4 měsících se dcera málem nevešla s fusakem do korby a v roce pomalu na délku do sporťáku. Velmi brzy jsme koupili lehký a větší sporťák. Taky bych mrkla na mechanismus polohování, skládání, na upevnění nanozniku a košík. Vozila jsem v něm pul bytu.. tak aby to vydržel. Ale záleží, co mas konkretne za požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.26 10:19

Ahoj, ja na kocarky z allegra vždy viděla špatné recenze, že to je fakt jen na ježdění po městě a do terénu ani nahodou… my máme taky ruzovy kocarek, dvojkombinaci, mam pocit, ze jeste za nizsi cenu a jsem extremne spokojena. Jak do mesta, tak klidne i do lesa po kořenech a uplne v pohodě. Kdyby jsi chtěla, pošlu odkaz😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.26 10:28

Mám trochu nedůvěru k alegru. Bylo by lepší si ten kočár někde vyzkoušet.
Jinak jsem Rico měla taky v hledáčku.

• Citovat
  • Upravit
12237
15.3.26 12:13

Do mesta dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.26 10:50

Já zkušenost nemám, ale ta barva je nádherná :srdce:

• načítám...