Jaký máte tarif?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mám předplacenku od Sazky, doma WiFi. Mají datové balíčky, ty kupuju na dovolenou, nebo nějaký ty data jako odměnu za dobití. Mrkni na jejich web.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja jsem teda u o2, ale nejvyhodnejsi tarif mi nabidli kdyz jsem jim zavolala ze ho rusim ![]()
To pak nabidli tarif kterej bezne v nabídce neni..
Mam naky volny minuty, sms a net, ale to moc není, ale ja data nevyuzivam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od T-mobile tarif Data za 499 Kč měsíčně. Je tam 100 volných minut, 100 SMS a 10 Gb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eule to maji moje deti za stejny penize, ale 4 GB dat. Ja mam za 500 asi 10 giga. Vsichni u Tmobile.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
T-Mobile 4gb dat, volání a SMS do sítě zdarma, do ostatních za 1kč. Cena 219kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
t mobile dává individuální slevy. V našem případě stačilo říct, že vzhledem k tomu, že jsme u nich dlouhodobě,tak nehodlámě platit jimi nabízenou oficiální částku a že nechápeme proč jsou akce pro nové zákazníky a stálí je nezajímají. Řekli nám, že oni s tím nic nemohou dělat, tak jsme oznámili že tedy nechceme prodlužovat smlouvu a do několika dní zavolali s nabídkou za 500kč volání a sms do všech sítí neomezeně plus 2gb dat. Upřímně i tak mi to přijde dost, když vidím za kolik to mají příbuzní v zahraničí,ale konkurence nám nabídla to samé o 20 kč dráž, tak jsem zůstali u tmobile.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neomezený tarif + 1,5 GB dat za 250,– kč, je to pod firmou+ pro rodinné příslušníky
Příspěvek upraven 15.02.19 v 18:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Firemní, takže za 0,– A nemůžu si stěžovat, zatím mi nikdo nenabídl lepší podmínky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodafone, neomezeny tarif +500 GB dat za 300,– se smlouvou na 2 roky. Normalne jsem jim zavolala, ze bud nevo udelaj s cenou nebo jdu ke konkurenci. Chce to si ale obhlidnout teren a rict, ze ten a te virtual ma takovouhle nabidku, co by se mi libila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jutta píše:
Vodafone, neomezeny tarif +500 GB dat za 300,– se smlouvou na 2 roky. Normalne jsem jim zavolala, ze bud nevo udelaj s cenou nebo jdu ke konkurenci. Chce to si ale obhlidnout teren a rict, ze ten a te virtual ma takovouhle nabidku, co by se mi libila.
Tak to jsi jednička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám studenstký tarif ![]()
Ceník tarifu #jetovtobě od Vodafone
Měsíční platba: 499 Kč
SMS: zdarma do všech sítí
Volání: zdarma do všech sítí
Internet: 10 GB měsíčně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pandemie píše:
T-Mobile 4gb dat, volání a SMS do sítě zdarma, do ostatních za 1kč. Cena 219kč.
wau!!! to máte někoho z rodiny v t-mobile?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam neomezene volani i sms a 10gb dat a platim cca 1.200,– ale letos mi konci smlouva, tak se na ne chystam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit