Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jahudka87 píše:
já taky uvažuju jaký mop, taky jsem koukala na ten leifheit. Akorát si řikám, jestli ten jejich ždímací systém nebude třeba náchylný na rozbití, my jsme totiž fakt experti, zlomili jsme tyč od mopu, ulomili jsme to ždímadlo, no nevím, možná to byly jenom nekvalitní výrobky
A ten leifheit sebe třeba i chlupy, asi to chce stejně předtím zamést nebo vyluxovat co? My máme dva velký psy a jdeme do baráku, takže toho vytírání bude fakt hodně
Ahoj já mám už dva roky mop leifheit a doma máme středně velkého chlupatého psa (kord když na jaře a na podzim mění srst, což je hrůza - samý chlupy ![]()
A mop perfektně setře chlupy
![]()
a to předtím vůbec nezametám a ani neluxuji ![]()
tak já mám tento a nedám na něj dopustit. Vzhledem k tomu, že vytírám denně a je to plocha, investovala jsem do něj peníze.. jeden skoro dva roky v kuse jednou za rok měním návlek…
Holky, díky moc za reakce. Akorát nechápu jak ten twist funguje, když je to obdelník, tak jak se sklopí do toho rotačního systému? Také před vytíráním vysávám, akorát vždy se nějaké chlupy a prach ještě i po najdou a nemám ráda, jak se to na ten hadr nenalepí a i tak se musím sehnout a vzít to ručně hadrem. Měla jsem ráda mop s takovým modrým válečkem, perfektně sbíral všechny chlupy, akorát se nevyždímal úplně do sucha a to mi vadilo.
Andrejka1: ten twist mop má na tom obdélníku takový nášlapný „čudlík“, kterým se obdélník v půlce povolí, jakoby složí, a vejde se do toho ždímacího mechanismu. Neumím to moc popsat, ale tady je to celkem vidět ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Evap, díky moc za odkaz na video, už konečně chápu jak to funguje. Jo a ten hadřík je z mikrovlákna?
Ještě mně zaujal od Viledy http://www.viledashop.cz/…x-mop-Vileda, máte s ním některá zkušenosti?
Myslím, že to je nějaké mikrovlákno, mají tři typy těch hadříků, já mám univerzální a jsem spokojená. Má takové smyčky, takže pobere i hodně smetí a vlasů.
Ahojky tak já mám taky hafinku a mám mop http://www.leifheit-shop.cz/…rma/d-89743/ Je nejlepší teda nejvíc mi vyhovuje ![]()
Taky se poohlizim po mopu, uz mi dosluhuje
ale mop za 1600 si nebudu moci dovolit, to je jiste
co ten rotacni? ja nikdy nebyla moc pro klasicke mopy typu „paruka“, prislo mi, ze tim nejde pritlacit - a ja podlahu celkem drhnu, mivam hodne nalepeneho.
vlastne by mi idelani prisel mop, co by mel pridelanou nejakou skrabku nebo kartacek.
a cim cistite takove ty skviry ala „3 cm mezi skrini a zdi“ nebo „skvira pod skrini“ ?
jeden cas jsem chodila s placatym mopem a pak jeste s parukou na tyci, kterou jsem cistila ty skviry, bylo to sice pak hezky uklizene, ale dost pracne. tedka na to prdim a cas od casu odtahuju nabytek.
u toho Leifheitu…
v obchodě jsem si to zkoušela a nešla mi strčit násada do toho ždímacího systému.
Jsem taková nešika, nebo existuje nějaký fígl?
Díky
Ahojte, potrebuju poradit, uz jsem mela 3 mopy leifhait i viledu a proste podlaha hruza a des, uz nevim co stim, vytru a podlaha porad spinava, cmouhy, jake mate mopy a jste spokojene??