Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtela bych poridist venkovni susak, takovy ten otocny,ale nevim jaky
Nabidka je velika a ceny ruzne. Diky za kazde rady.
Ahoj já mám obyčejný z Baumaxu a drží už čtvrtý rok,neměnila bych.Tenhle stál 600,–Kč.Do dražšího bych asi nešla ![]()
Ahoj, taky si ho budu kupovat a byla mi doporučená zn. LEIFHEIT, je sice dražší, ale asi za to stojí. Ten levnej se kámošce zlomil.
jjelena píše:
Ahoj, taky si ho budu kupovat a byla mi doporučená zn. LEIFHEIT, je sice dražší, ale asi za to stojí. Ten levnej se kámošce zlomil.
já jdu do Leifheitu, je skládací a navíjecí šňůry, takže nemusím pokaždé otírat, má různé velikosti, já potřebuju tu největší ![]()
Leifheit jsem měla, u nás je podniková prodejna,vydržel 2 roky a zlomilo se mi rameno, tak jsem si chtěla koupit novej,ale neměli je na skladě, tak jsem šla do domácích potřeb Jednota a tam si ho koupila kolem 500, budu ho mít třetí rok a je v pohodě. O víkendu už ho vytáhnu má být 15 stupňů a já miluju prádlo sušený na vzduchu. ![]()
alisekR píše:
Leifheit jsem měla, u nás je podniková prodejna,vydržel 2 roky a zlomilo se mi rameno, tak jsem si chtěla koupit novej,ale neměli je na skladě, tak jsem šla do domácích potřeb Jednota a tam si ho koupila kolem 500, budu ho mít třetí rok a je v pohodě. O víkendu už ho vytáhnu má být 15 stupňů a já miluju prádlo sušený na vzduchu.
Chci se zeptat sušák od Leifheit vydrží i když fouká silnější vítr?
petra79 píše:
Chci se zeptat sušák od Leifheit vydrží i když fouká silnější vítr?
Vydrží,ale musí být dobře ukotvený, mě se ale pak stejně zlomilo rameno, ale proč, to netuším. ![]()
prodávají různé kolíky a různé držáky,různých cen.
http://www.eva.cz/…sakum-12155/
Já mám „zatím“ pneumatiku vyplaněnou betonem a sušák v tom.Nikdy nic neulítlo ani se nezlomilo.
Uklízím až na zimu,kolikrát ani to ne ![]()
petra79 píše:
A jak se prosím ukotvuje?y to budeme dávat do hlíny.
spíš řeším jiný problém, když začne jen tak zničehož nic poprchat (což je tady často), co dát nahoru, nějakej kus igelitu? nevyrábí se něco, co by na to pasovalo, nějaká pláštěnka na sušák? ![]()
Vyrábí mrkni na www.eva.cz ted to mají v akci.
Obal na sušák.
Jak se prosím sušák zavírá- sklápí🤷🏽♀️ 🫣, nemohu na to přijít. Hlavu už mám o něj omlácenou.
Děkuji za podrodrobný prosím popis.
Jak se prosím sušák zavírá- sklápí🤷🏽♀️ 🫣, nemohu na to přijít. Hlavu už mám o něj omlácenou.
Děkuji za podrodrobný prosím popis.