Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Na druhou stranu pokud máš potřebu se o těch kalhotách takhle veřejně radit tak si myslím že i ty o nich pochybuješ
Ta krajka je priserna, ale jinak takove rifle nosim bezne a to je mi vic
![]()
To jsi tam tu krajku přišila? Bylo by to lepší bez ní. A to nahoře je taky divné.
Ale tak každý nosí co se mu líbí.
To roztrhaný ještě ujde, ale ta krajka je kýč jak bič. To si umím představit tak leda na spoluobyvatelce hnědší pleti ![]()
@deliska píše:
Ahojte lidi hodí se. Tyto 3/4/džíny s takovýmto motivem k 25 leté slečně (viz foto)
Kalhoty fajn, ale s tou krajkou vypadaji nevkusne, jako od vietnamcu ![]()
@deliska píše:
Ahojte lidi hodí se. Tyto 3/4/džíny s takovýmto motivem k 25 leté slečně (viz foto)
jsou luxusní, hodí se na 120%
![]()
Nelíbí, nevzala bych si to na sebe, přijde i to nevkusné, nicméně to je subjektivní názor, záleží na tom, jak se v tom cítíš ty ![]()
@pikola píše:
Tohle by neměl asi nosit nikdo…
tos mi vzala z pusy.. ![]()
mě se to strašně nelíbí
Orvane dziny nosim, ted je to extra v mode, coz me trochu sejri. Zrovna vcera jsem si jedny koupila a orvala k obrazu svemu
.Na tehle se mi nelibi ta pravidelnost trhani a ta krajka, no po pravde za me kyc jak bic, ja bych v tom nevylezla ani pred barak.ALe pokud se TOBE libi, smele do toho ![]()
Podle me se hodi tak do koše. Ale proti gustu..vidam v podobnych i o dost starsi zeny, jestli te nejvic trapi otazka věku.