Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, zitra jdu na svoji první konferenci a nevím, co na sebe. Jsem spíše sportovnější typ. Mám tedy jen černé kalhoty, naruzovele tričko s volanky, černý svetřík pod zadek a balerinky, myslíte, že to stačí?
@Valeera Konference pro zdravotníky, více o tom zatím nevím.
No tak jestli nic jiného nemáš, je to zítra a řešíš to až teď
Já myslím, že to stačí.
Je to jednodenní/vícedenní? Se společenským večerem/bez…? Jinak já chodila na konference běžně v černých kalhotech, halence a nějakých lodičkách… jednou jsem jela přímo z lokality a to jsem dojela v pohorách a světe, div se, nikdo to neřešil ![]()
@luccifera jde o čtvrtek a pátek. Budu tam od osmi do jedné hodiny. Jsem studentka.
Záleží jestli na té konferenci budeš vystupovat nebo budeš jen posluchač. Pokud posluchač, ti mi to připadá v pohodě, pokud vystupovat, tak bych zvolila formálnější oblečení.
@terezkakol Na konferenci OK, pokud je součástí večerní raut, tak tam by se hodilo něco lepšího…
@terezkakol možná bych si vzala ještě nějakou rezervní halenku na druhý den… někdy jede blbě klima, je vydýcháno a pak se člověk potí jako ![]()
dole je odkaz na jednu fotogalerii konference… a můžeš zkusit vyhledat fotky k té, kam pojedeš a mrkni jak jsou holky oděny ![]()
@terezkakol - klid, takových konferencí a seminářů mám za sebou hodně a oblečení jako posluchač moc řešit nemusíš. To jaké obleč. jsi napsala, bude v pohodě stačit, raději bych sebou vzala i nějaké lepší tričko jako rezervní. Jinak běžně potkávám džíny a triko x okostýmkované. Taky záleží na jaké úrovni konfer. bude- na malých místních nemocničních stačí fakt džíny, velké mezinárodní už chtějí něco formálnějšího=kostýmek. ![]()