Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den, jaj už je v názvu diskuse, dotaz je pro vysoké ženy. Já mám 180 cm a mám problém sehnat pro sebe silonky, punčocháče tak, aby mi dobře seděly a neměla jsem sed po chvíli někde v půli stehen.
U stánku mají max 182 velikost a já bych potřebovala větší, jelikož jak se je snažím natáhnout tak je kolikrát roztrhnu. Takže k dotazu, kde nakupujete, kolik měříte a jakou velikost berete a sedí Vám. Díky ![]()
Merim 187, vazim zhruba 65kg a puncochace nenosim, protoze se proste na moji delku nohou zadne nevyrabeji. Kdyz si vezmu velikost na silnejsi zeny, tak sjizdi o to vic a ruzne se roluji okolo kotniku. Nosim bud podvazkovy pas a nebo puncochy samodrzici.
Mám přes 180 a vyzkoušela jsem spousty druhů silonek a jediné ucházející jsou ty samodržící, s tím že ke krátkým šatům prostě musím být bez silonek. Kupovala jsem je v Tescu, značku si nepamatuji, ale byly to prostě ty pro nejvyšší
Kupuji v Marks and Spencer - mám 176cm (ale dlouhé nohy), běžně jsem si kupovala velikost 182 a byla akorát. U těchto z MS mám ještě rezervu, takže by mohly být i větším dlouhánkám. ![]()
Tak to jste mě holky moc nepotěšily, já doufala že se někdo najde. Já samodržící punčochy moc nemusím, bojím se že mi sjedou
Řešením by asi byl podvazkový pás, ale to ani nevím jak funguje
Doufám že ještě někdo odpoví kdo ví víc.
@Pe-G píše:
Tak to jste mě holky moc nepotěšily, já doufala že se někdo najde. Já samodržící punčochy moc nemusím, bojím se že mi sjedouŘešením by asi byl podvazkový pás, ale to ani nevím jak funguje
Doufám že ještě někdo odpoví kdo ví víc.
dobrý je na to lepidlo kanagom. Po tom nesjede nic. ![]()