Budchlap.cz - názor

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16775
4.5.17 17:24

Reklama jak vysita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
4.5.17 17:34

@JorckCherry pokud je ti do cca 20 let tak je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
4.5.17 18:15

Já tam Teda kupovala tepláky příteli a žádný problém sem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
4.5.17 18:21

Tak už od pohledu (i pubertálního názvu obchodu) je jasné, že je to Čína a nakupují na Ali apod. Jestli je ti 30, zaměř se na kvalitnější oblečení ve kterém
Nebudes vypadat jak puberťák od kolotočů a bude ti sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.5.17 18:23
@JorckCherry píše:
Jemi 30 a čtu recenze takže https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/ takže nulová kvalita… podle toho jak čtu 100% neochota na vracení zboží a peněz a jedině co stojí za palec nahoru jsou jen kvalitní design webových stranek budchlap.cz jinak co se týká kvality oblečení je velice nulová - MADE IN TAIWAN/CHINA

jestli je ti 30+ zkus tchibo - cena odpovídá kvalitě která je velmi dobrá a nebudeš vypadat jako přerostlý puboš který zamrzl v 19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14571
4.5.17 18:33

To musím ukázat manželovi, jaký oblečení prodává obchod pod značkou „buď chlap“ :mrgreen: Obzvlášť ty boty ho určitě dojmou k slzám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.5.17 18:36

Skákni si do Lidlu :lol: :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 18:48

Rifle naprosto nezajimavy, tuctovy. Mikina ujde. Boty hnusny. Bunda se mi nelibi. Nic moc, clovece. Za takovym chlapem bych se neotocila. Ani jako reklama to neni dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
4.5.17 19:28
@JorckCherry píše:
Ahoj, mám dotaz nemate někdo zkušenost stímto e-shopem https://www.budchlap.cz/ rád bych si objednal pár oblečení (džíny, boty, mikinu, bundu aj.) ale pořeboval bych recenze na kvalitu oblečení! děkuji za pomoc. Jorck Cherry

Rifle ok, bunda se mi libi moc. Boty des a hruza, u nas to nosi kluci tmavsi pleti :mrgreen: Pasek se mi nelibi a mikca ujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
4.5.17 19:30
@JorckCherry píše:
@Michelle_M no jo to vis sk8 boty uz v modnim trendu nejsou :( tak…

Takovy nosi muj 10ti lety synovec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.20 10:31

Ahoj, my nakupujeme na budchlap uz druhým rokem hlavne tricka mikiny a ponozky pro přítele… ale maji i pekne a kvalitni kosile i spolecenske doplnky… na zacatku jsme museli otestovat velikosti ale nyni uz vime co a jak tedy neni problem jsme spokojni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková