Jaký nočník pro 13m chlapečka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký nočník pro 13m chlapečka?
Ahoj děvčátka.
Jsem prvomáma a mám krásného 13m chlapečka, se kterým jsem se rozhodla pomalinku začít zkoušet nočník. Jenže… Koupila jsem jeden pěkný - Cosing nočník s poklopem(najdete kdyžtak na mall). Dle výrobce je od 18m. Poprvé v něm malý řval a vzpíral se. Podruhé si na něj na moment sedl, ale když k mému překvapení začal čůrat dopředu, zjistila jsem, že nočník je naprosto špatný pro chlapečky, rychle jsem chtěla pinďu strčit dolů, nebyl ale prostor kam
a dozadu se posunout nešlo, už se opíral zády o opěrku. Takže loužička pěkně před nočníkem.
přijde nám fakt malinký, i ta středová nádoba. Přitom náš malý je hubeňour. Tak jsem si řekla, že se tady poptám vás, jaký nočník jste měly pro vaše nejmenší, kde se jim dobře sedělo a dílo se dařilo správným směrem
díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@xxxpianist Měla jsem pro malinké chlapečky (a pak i holčičku) nočník Béaba. Je teď pěkně drahý (my jsme tehdy žili ve Francii a bylo to to nejlevnější, co se nám líbilo, na co jsme v obchodě netrefili), ale děti ho výrazně preferovaly oproti jiným, co jsme později dostali. Je hodně oblý, takže netlačí, relativně nízký, takže se i maličkým dětem dobře sedí a je podlouhlý (zezadu dopředu), takže se při velké může dítě předklonit nebo máš právě dost místa na manipulaci s pindíkem, když vidíš, že směřuje tam, kam nemá. Navíc jak má tu vyjímatelnou nádobu, tak se mi i výrazně lépe vylíval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit