Jaký osvěžovač do myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký osvěžovač do myčky?
Ahoj holky,
prosím o tipy, jaké „vonítko“ kupovat do myčky, mám na mysli ty závěsné osvěžovače, aby se na mě po otevření myčky linul příjemný odér ![]()
Vyzkoušela jsem zatím jen Calgonit, voní mi hezky, ale dost málo, přišlo mi, že po cca 8 umytích už skoro nevoní ![]()
Co používáte vy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem měla Calgonit a byla z toho zklamaná. Nic to nevydrželo. Od té doby už žádný nepoužívám
Ale pokud někdo máte něco opravdu osvědčeného, tak sem s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádnou vůni nepoužívám, myslím si, že žádná vůně pach špinavého nádobí nepohltí. Nejlepší je naskládat a hned umýt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
koupili jsme vuni do mycky Somat, citronovou, voni porad, je to sice uz ted mene intenzivni, ale zezacatku byla intenzivni az moc. Takze ted je to tak akorat, mame ji tak mesic, myjeme nadobi asi obden, podle instrukci vydrzi 60 myti. Ja jsem spokojena, ted v lete to byla uz druhy den sila.
Mroe
- Citovat
- Upravit
mela jsem parkrat neco zavesneho pripadne ulozneho do kosiku - vzdy se stejnym vysledkem - nejdriv to vonelo moc, ze jsem se zalykala po otevreni mycky, a velmi rychle to zas nevonělo skoro vubec.
ted delam to, ze kapnu par kapek nejake vůne na dveře myčky, a ty dva dny nez zase myju dalsi mycku to vydrzi, Vuní myslim treba olejicky do aromalamp nebo klidne i esence do pečiva (mandlovou tresť atd.) proste co mam po ruce. Vážně doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z osvěžovačů mám přesně stejný pocit, jako Harpyje.
Nedávám žádný, ale pouštím myčku každý večer, nenechávám tam nádobí do druhého dne, to se mi hnusí. Můžu si nastavit mytí jen v jedné polovině myčky, tudíž si nevzpomínám, že by mi myčka někdy smrděla.
Voňku Somat jsem naposledy používala předloni o vánocích a ta vůně, když ji cítím někde u někoho na návštěvě, mi pokaždé navodí vůni vánoc
Divný, voňka do myčky, že
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha, existuje voňka do myčky??
já myju přes den abych nedělala v noci vypouštěcí rambajz sousedům (máme ňáký extra super stoupačky, že hlučíme i při sprchování, natož u myčky), někdy mi to nevyjde a prostě to tam ráno halt smrdí ![]()
makino mně vůni vánoc evokuje vůně šlupky z mandarinky, Perceive od Avonu mi evokuje Vídeň (jsem se tam s tím voněla) a INDULONA mi evokuje koupaliště (vzpomínka z dětsví)!!!! Jedna učitelka na vš nám v psychárně říkala, že vůně je víc sugestivní, než si většina lidí uvědomuje…
bože snad si teda nevypěstuju to, že smrad myčky mi bude připomínat naši kuchyň. No tak to snad holky se dokopu dělat jako vy a budu to pouštět každej den (akorát teda musim vyzkoumat ten poloviční program, máme tu myčku celkem krátce
…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mimo mísu:
Pytrísku, tož mandarinky a Vánoce, to taky jasná kombinace! To mě taky vždycky hned napadne… A víš, jak mi nádherně voní pytlík od sladkostí od Mikuláše? Taky mi připomíná vánoce.
Mám ráda knihy B.Woodové, odehrávají se ve středověku a hodně popisuje své dojmy přes vůně, až mi přijde, že lidé je tehdy daleko intenzivněji vnímali, než my dnes.
Na naše Whirpool se to dá nastavit, světýlko buď svítí dole, či nahoře, nebo vůbec, to myje celá myčka. Je to docelá užitečná vychytávka, přijde mi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky moc za příspěvky!
harpyje - fakt zajímavej nápad, určitě to zkusím (na aroma olejíčky jsem ujetá, mám jich spoustu), poněvadž mně to prostě občas nevyjde, abych doplnila a zapla myčku každý večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím chci se zeptat, ta vůně zůstává v myčce při mytí nádobí, ale pak tím všechno nádobí voní. Nevadí to při dalším užití nádobí, když si třeba do hrníčku uvařím kafe? Včera jsem si koupila v Kauflandu v akci Dishwasher Deo a voní krásně, že to asi pověsím na záchod… ![]()
- Citovat
- Upravit
Petro Š.
určitě to nevadí, kdyby to vadilo, tak by výrobci nepsali, že máš vůni nechávat v myčce během praní. Já bych ji před praním vyndavala, přijde mi zbytečné tu vůni prát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže když si představím, že z hrníčku piji navoněný kafe tak to asi nebude úplně ono. asi to budu opravdu vyndávat. Díky
- Citovat
- Upravit
My zadnou vuni nepouzivame a mycka nam nijak nesmrdi a to taky myjeme obden a nekdy kazdy den..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petra Š.
souhlasím, místo vůni kávy bych cítila osvěžovač myčky a to by se mi taky nelíbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit