Pračka Whirlpool AWO/D 7500 BlueTouch

60
23.4.08 07:49

Pračka Whirlpool AWO/D 7500 BlueTouch

Ahoj,
Po dlouhém vybírání jsem si vybrala novou pračku Whirlpool AWO/D 7500 BlueTouch .
Prošla jsem hodně diskuzí a zatím je tato značka hodnocena velmi kladně.
Máte někdo tuto pračku?
Podělíte se se mnou o zkušenosti s tímto modelem nebo pračkami whirlpool obecně?
Předem děkuji
 Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Fik
23.4.08 08:39

AHoj Katy,
tento typ nemame, ale vlastnime tento /asi 2 roky/ a maximalni spokojenost..
http://www.korunka.cz/…-awo-d-45135
 FIk

• Citovat
  • Upravit
5618
23.4.08 10:33

Ahoj Kati,

taky mame Whirpool, stejnou jako Fik, ale uzkou. Obecne jsou pracky Whirpool jedny z nejlepsich (slova opravare). bohuzel ne vsechno, co je ma znacku Whirpool opravdu Whirpool je. treba zrovna ta nase je ve skurtecnosti Ardo (vyrabena v Italii) a jen je tam hozena znacka Whirpool. Taky se nam stalo, ze po pul roce provozu s prckem, kdy jsem zacala vyvarovat intenzivneji, nam odesel nejaky rozdelovac, za jehoz vymenu jsme zaplatili skoro 1500. Samozrejme to bylo asi pul roku po konci zaruky. Jinak jsem ale max.spokojena. Doporucovala bych ti zeptat se nejakeho opravare, jestli s ni ma uz nejake zkusenosti a jestli jo, jake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.4.08 13:14

Mame tuhle uz 4 rokem a jsem spokojena,zatim zadna oprava.(tuk tuk)
Jen mi zacal trosku zloutnout ten panel z plastu,nevim,cim to je.
 http://www.eleshop.cz/…638_main.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.4.08 13:26

Myško, nemáš ji v kuchyni? Taky žloutla stará pračka, když jsem ji měla zabudovanou v lince.
Tahle je v koupelně a zase trošku slézají ty stříbné okraje…
Mám stejnou a jsem z ní lehce na rozpacích. Jednou už byla v opravě, naštěstí v záruce, a nejspíš tedy mojí vinou, protože se mi z nějakého oblečení odlepil štítek, do dávají v obchodech, aby při projítí detektorem pískal, a zatoulal se k výpusti vody, takže pračka neždímala.
Ted mi začala při napouštění, když delší dobu neperu, téc voda na praní přes korýtko aviváž a na máchání přes korýtko praní. Neprat v gelu, který dávám rovnou do pračky, tak peru v aviváži a máchám v prášku, což teda ni moc.
Už dvakrát mi při praní na 60 hlásila ucpaný filt, ten jsem tedy vytáhla, ale vůbec nic v něm nebylo… Švagrovka na té stejně měnila celé čerpadlo, byla měsíc bez pračky a oprava za 5 tis., naštěstí v záruce.
Tak já nevím, možná jsem měla štěstí na nějaký divný kus, ale prostě jak píšu, jsem z ní na rozpacích.
Všechny ost.spotřebiče whrirpool - lednice, myčka, naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
23.4.08 14:21

Makino,mam ji zabudovanou v lince,tak to bude asi tim.V minulem byte byla volne stojici v otevrenem prostoru a bylo to krasne bile.
Opravdu,ja jsem prozatim zadny problem nemela a teda nijak zvlast ji neosetruju,spise vubec.Mycku mam taky Whirpool a taky slape,jak hodinky 5 let bez opravy.No jen at to nezakriknu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí