Jaký pejsek do bytu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
30.1.11 15:11

No a bišonek je i vhodný na dlouhé procházky. Je to takový milý a veselý pejsek :-)
Jestli nemáš a nechceš děti, tak ta čivava by byla taky fajn, přizpůsobí se a dlouhé procházky taky dobře zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.11 15:13

A bišonek by se mi vlezl do nějaké kabelky, když bych s ním chtěla jet mhd? Bišonek je nádherný pejsek. A dá se stříhat bišonek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.1.11 15:14
Magggie píše:
A bišonek by se mi vlezl do nějaké kabelky, když bych s ním chtěla jet mhd? Bišonek je nádherný pejsek. A dá se stříhat bišonek? :)

Pokud myslíš klasického Bišonka Frisé, tak ten se musí pravidelně stříhat. Do takové té psí tašky na nošení, co se dá přes rameno, se ti určitě vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.1.11 15:15

Ano, znám hodně ostříhaných bišonků :)
Já nevím přesně, kolik váží, ale určitě by se do nějaké kabelky vešel. Tipuju kolem 5 kg (?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.11 15:19

Na různých stránkách se píše 3-6 kg. :) Děkuju všem za rady, možná nakonec neodolám a koupím si bišonka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.1.11 15:21
lily_d píše:
Ano, znám hodně ostříhaných bišonků :)
Já nevím přesně, kolik váží, ale určitě by se do nějaké kabelky vešel. Tipuju kolem 5 kg (?).

Já myslím že těch 5kg, víc asi ne. Měl by mít do 30 cm, tak to by odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
30.1.11 15:25

taky bych ti doporučovala bišoka-je to psík s milou povahou vhodnou k dětem a tuším, že ani moc nelíná.
A samozřejmě si psíka vychováš k obrazu svému. :wink: (jízda mhd i delší prochajdy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.1.11 15:45

Mame yorksirku, prtavou 1,8kg, takze se vleze skoro i do kapsy :lol: Prochazky, i dlouhe, miluje. Je pravda, ze je lehce ustekana, ale ona ma zakrnele hlasivky, tak to az takovy problme neni :lol:
Je to terier, nekdy palicak, ale mazel a uzasna spolecnice a ted i chuva naseho Marecka.

Myslim, ze kazdy si vychvali plemeno, ktere je jeho srdci blizke :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
30.1.11 16:02

Tak to já s tebou musím nesouhlasit :-) My máme taky čivavýho kluka a je zlatej, sice trošku uštěkanej, ale k mimču se chová úžasně :srdce: Když přijde návštěva tak ho hlídá, to samé venku. Když se nějaký pes přiblíží ke kočárku tak po něm vyjede :)
Kdybych měla dům se zahradou tak bych si pořídila labradora, ale do bytu vždycky čivavčku :srdce:

andela píše:
za mě Čivavu néé, pokud chceš k dětem, tak čivavu néé. jednoho čivavýho kluka máme, s dětmi mu to moc nepasuje, je to gaučový pes, … jak říká můj přítel .. přešlechtěnej blbec 8-) .o čivavě a yorkšírech diskuze tady
  • Citovat
  • Upravit
Hodaka
30.1.11 16:10

Mám boloňskýho psíka, tajtrdlík, kašpárek a pako :lol: ale hodnej a poslušnej.Váha 4 kg, nelíná, všude v bytě koberce, jako občas nějakej najdu, ale fakt minimum.Nechávám ho stříhat.Když jsme ho pořizovali bylo holce 3 a klukoj 7, ted je mu 8 ale veselej a hravej je pořád.Teď mám 10 m kluka a ignorujou se :mrgreen: i když včera se honili a brali si kost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13335
30.1.11 16:21

Za mě doporučuji shi-tzu. Odzkoušený k dětem, hodný, moc neštěká, dlouhosrstý a pokud si pohlídáš rodiče tak můžeš mít toho malého - ale doporučuji krmit jen granulemi a občas něco dopřát, protože pokud by jsi dávala běžné jídlo, máš z toho obludku velikou. Pokud nebudeš chtít denně česat, můžeš stříhat strojkem (psí salóny pokud nebudeš chtít sama).
Náš miláček už zažívá 3dítě a uplně pohoda. Kuba ho občas zatahá za ocas nebo ucho když se otočíme (ví že to nesmí) a Miky stojí a kouká, když už je to moc, otočí se a odejde do pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.1.11 16:23
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.1.11 17:22

K dětem povahově čivava, krysařík je temperamentnější. Podle úvodního popisu bych to viděla na malého yorkšíra či dlouhosrstou čivavu. Ať najdete prima kamaráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
30.1.11 17:56

Maltézáček

Ahoj.
Za sebe můžu doporučit maltézáčka. Máme ho a péče o strst tak náročná není, protože ho necháváme pravidelně stříhat. Tedy pokud si nechceš hrát a dávat mašličky a chodit s ním po výstavách. Náš má i papíry, ale na výstavě jsem nikdy nebyli. Jen bych rozhodně netvrdila, že je to gaučák. Miluje procházky, aportuje, hlídá mi teď i mladšího syna a se starším spí v postely, když u nás někdo vezme za kliku, tak jsem zralá na špunty do uší jak štěká, že někdo jde. :mrgreen: A má velkou výhodu. Nelíná. :wink:
Jednu nevýhodu má. Jak je šlechtěnej a malej. Tak teď v zimě dost trpí, je často nastydlej a zvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
30.1.11 18:35
andela píše:
za mě Čivavu néé, pokud chceš k dětem, tak čivavu néé. jednoho čivavýho kluka máme, s dětmi mu to moc nepasuje, je to gaučový pes, … jak říká můj přítel .. přešlechtěnej blbec 8-) .o čivavě a yorkšírech diskuze tady

Máme Čivavky dvě fenku (10 let) a pejska (2 roky) a s Davídkem se milují, takže asi záleží na povaze každého psa zvlášť, ale já bych neměnila ani za nic pokud jde o malého pejska, jorkšíři jsou strašně uštěkaný, maltézáčka mají známý a je to takový prdlouš, starší děti se s ním vyřádí, ale na malou byl moc hr. Takže za nás mohu čivavu doporučit, jsou to miláčkové:-). Davídkovi je teď rok, takže je pěkně prohání a tahá za uši, ale oni ho pořád milují a oblizují:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný