Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky
tak mi máme 2 letýho pejska shi-tzu a že by byl malí se říct nedá.Váží 6,5kg a pěkně se pronese,takže do kabelky bych ho určitě nedoporučovala,ale jinak dětem je velice hodný.A je velice poslušný.Měli jsme už jednoho ale ten nám umřel,byl už to dědeček.Je to takovej gaučák ale musíme ho nechávat stříhat,protože péče o srst je náročná.
hele nemam se kde zeptat - tu diskusi „daruji pejska“ smazali? to se tam strhlo takove peklo?
Pudloslava píše:
hele nemam se kde zeptat - tu diskusi „daruji pejska“ smazali? to se tam strhlo takove peklo?
asi jo dávám spát synka, uvařím si kávu a těším se
no a nic, teď abych šla mýt nádobí
nebo dělat jinou blbost
Pudloslava píše:
Nic se tam nestrhlo.Napsala sem ti že na zakrslim králíkovi není co sežrat a že normální jim ![]()
Pak bylo smazáno proto že to nepatří do diskuze,ale do bazaru teda asi ani do bazaru né
Já doporučuju jokšíráka.Máme teda v rodině už třetího a všichni jsou to takoví blbci
,ale zase je to pes kterej nezakousne dítě a péče o něj a o srst není tak náročná ![]()
jo ja jsem si myslela, ze to patri do bazaru.
trochu jsem se tesila na debatu o pravech zvirat vseobecne
moje segra je nezabijeci vegetarian, to uznavam a obdivuji, ma v tom jasno.
Pudloslava píše:
jo ja jsem si myslela, ze to patri do bazaru.
trochu jsem se tesila na debatu o pravech zvirat vseobecnemoje segra je nezabijeci vegetarian, to uznavam a obdivuji, ma v tom jasno.
Mužeš nějakou diskuzi založit.
Já to teda neobdivuju.Maso sem nejedla skoro 3 měsíce a pak sem sežrala tolik jitrnic až sem se
.
Já bych bez masa umřela,ale to přece neznamená že nemohu mít psa nebo že se ho po pár letech zbavim proto že už na něj nemám čas ![]()
Svého psa bych samozřejmě nesnědla
ja jsem masotarian, maso miluji. obdivuji, ze se ho nekdo dokaze zrict z moralnich duvodu, idkyz mu chutna.
psa bych nekdy rada ochutnala, samozrejme ne neciho mazlicka. i kocku bych ochutnala. I koně
jeden cas jsem premyslela, jestli by se to nedalo zajistit v cinsky restauraci ![]()
ale to je fakt uplne OT, omlouvam se zakladatelce diskuse
Pudloslava píše:
ja jsem masotarian, maso miluji. obdivuji, ze se ho nekdo dokaze zrict z moralnich duvodu, idkyz mu chutna.
psa bych nekdy rada ochutnala, samozrejme ne neciho mazlicka. i kocku bych ochutnala. I koně
jeden cas jsem premyslela, jestli by se to nedalo zajistit v cinsky restauraciale to je fakt uplne OT, omlouvam se zakladatelce diskuse
třeba se to rozjede tady ![]()
Ahoj to já také přemýšlím jaký by byl nejlepší pejsek do bytu,dcera by si přála pejska,nám by se líbil bišonek,akorát je drahý.Mě se líbí i yorkšír,ale prý hodně štěká.Tak hodně štěstí ve výběru.
Pudloslava píše:
jeden cas jsem premyslela, jestli by se to nedalo zajistit v cinsky restauraciale to je fakt uplne OT, omlouvam se zakladatelce diskuse
To si děláš prdel né
.Jako nemazlíček nikoho by si si musela vzít nějakého co běhá celej život po lese
.To spíš najdeš vlka ![]()
No to já bych asi nedala a to sežeru všechno ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Pudloslava píše:To si děláš prdel né
.Jako nemazlíček nikoho by si si musela vzít nějakého co běhá celej život po lese
.To spíš najdeš vlka
No to já bych asi nedala a to sežeru všechno
z toho vietnamskyho klecovyho chovu, co pred par lety rozprasila nase policie…
Monny89 píše:
ja jsem pro kraliciho jezevcika, rodice meli chovnou stanici, kazdy rok malinkaty stenatka, a to mam mladsiho brasku, takze vim, ze spolu skvele vychazeli.. je to mazel, hodny pejsek, nekouse, ani moc nesteka, samozrejme zalezi na vychove..
Na vahu maji 3-4kg a vejdou se do kabelky
Taky se přikláním k jezevčíkovi
Jeden s náma už 15 let žije v bytě 2+Kk,koupila jsem si na ní cestovní tašku a je to naprosto bezproblémovej pes(fenka) ![]()
andela píše:
za mě Čivavu néé, pokud chceš k dětem, tak čivavu néé. jednoho čivavýho kluka máme, s dětmi mu to moc nepasuje, je to gaučový pes, … jak říká můj přítel .. přešlechtěnej blbec.o čivavě a yorkšírech diskuze tady
Já mám doma taky čivaváka a gaučák to rozhodně není. Asi záleží na daném pejskovi. Náš je velmi agilní. Miluje přírodu, rád chodí do lesa, běhá po stráních,…
V kabelce to taky zvládá, ale nijak si to neužívá. My máme s ním spíš jiný problém, že není moc mazlivý, jen když je unavený, což je jen večer. Když si ho chci za dne pochovat, tak vidím, jak u toho trpí, raději by nějakou činnost.
A co se týče inteligence, tak náš čivavák je velmi inteligentní. Pokud se člověk psu nevěnuje, tak asi z něho vyroste blbec. Manžel ho dost cvičí, zvládá řadu povelů a naučil se je velmi rychle.