Jaký polštář pro dvouleté dítě?

25
4.3.23 17:47

Jaký polštář pro dvouleté dítě?

Ahoj, dcera odmítá typické nízké polštáře vhodné pro děti a spí na polštáři z paměťové pěny o rozměrech 70×50×13 cm. Potřebuje mít výš pod hlavou a hlavně pevný typ polštáře, žádný propadající se. Často spí tak, že na něm leží větší částí těla. Často ale spí tak, že má hlavu zalomenou a rozhodně jí to nemůže dělat dobře na páteř. A hlavně z toho já nemám dobrý pocit, protože sama mám problémy s tím, že spím často na břichu, nemám úplně nízký polštář a často mě bolívá za krkem. Už jsem jí koupila dva polštáře, ani jeden nechce. Chtěla bych jí koupit pravděpodobně z paměťové pěny, nižší, ale ta nabídka je šilená. A vzhledem k tomu, že se jedná už o třetí (a nemalou) investici, prosím o nějaké tipy, na čem spí vaše děti, co se vám osvědčilo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85892
4.3.23 18:48

Triletak ma placaty do postylky z Ikei, ale vzhledem k tomu, jak moc v posteli cestuje, spi vetsinou jen na matraci bez polstare. Bez polstare neusne? Asi lepsi, nez zalamovani hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.3.23 20:46

Pevný úplně nevím, ale moje děti vždy k 2. narozeninám dostali klasicjy(90×70) polštář z prachového peří, tříkomorový. Parádně se na něm spí, hezký se přizpůsobí tělu. Děti jsou už X let moc spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.3.23 21:52

@novaa Jj, na prachové peří vzpomínají všichni. Akorát já mám na ně tak silnou alergii, že jen chvilkový pobyt v jedné místnosti mi spustí astmatický záchvat ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
5.3.23 06:07

Investovala bych do Besky. Jsou z mykané vlny a z mého okolí nevadí ani silnému alergikovi. Vyrábí jak dětské polštáře, tak dospělácké a nově i tvarované.

Nikdy mě za krkem nebolelo a to jsem si jejich polštář brala i do porodnice. To bylo poprvé, co mě z nemocničních lůžek šíleně nebolela záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.3.23 07:06

@demian Z Besky jsem jí právě koupila dětský a pak ten základní dospělácký. Ani jeden nechtěla. Já jsem pak zkusila ten dospělácký a musím říct, že jsem byla zklamaná. I na mě byl strašně nízký a nezdálo se mi, že mám něco pod hlavou 😕 Syn je ovšem miluje a konečně není přepocený, ten dostane i peřinu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.3.23 07:12

@Sathine
Tak potom bych doporučila mikrovlákno imitující peří. Jeden doma máme a nepoznáš rozdíl proto pravému peří. A je pro alergiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí