Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojte holky, chtela bych se zeptat jaky prasek ¨pouzivate, nebo jaky jste pouzivali ze zacatku pro mimco?nevim jaky mam koupit..sice se mimco jeste nenarodilo ale chci mu uz vyprat veci co jsem nakoupila…dekuji za odpovedi… ![]()
ze začátku jsem používala Lovelu baby a jak jsme začali s příkrmy tak Persil sensitive gel. a přidávám k pracímu programu máchání a nedávám aviváž.
My používáme prací prášek Batole, také nedávám aviváž… Obě holky mají ekzém, s tímhle práškem jsem spokojená…
Ahoj, používám Batole, Sensa pro děti, Titan pro děti, podle toho, na co natrefím a co je zrovna ve slevě
. M.
Mně doktorka radila používat jedině Lovelu. Zezačátku jsem prala Anežčino prádlo zvlášť, samozřejmě bez aviváže a pokud jsem měla pocit, že by bylo potřeba víc vymáchat, po vyprání jsem prádlo nechala v pračce a zapla program samotné máchání. Později jsem prala naše prádlo společně s dceřiným v Lovele, dnes používám občas i tu Lovelu (nakoupila jsem ji v akci za výhodnou cenu a ještě ji nevypotřebovala), ale častěji už Ariel a peru naše i Anežčino prádlo společně. Prádlo věším v Anežčině pokoji, protože tím hodně zvlhčím vzduch. Víc než zvlhčovač, který proto ani moc nepoužíváme.
My máme od začátku tekutou Lovelu, dávám dvojí máchání a bez aviváže jsem vydržela asi jen první měsíc, tak přidávám Lenora pro děti (hezky pak prádlo voní) a prcek je v pohodě. Ale ze začátku se používat nemá. Ale teď mám problém, papáme příkrmy a ty potvory, hlavně mrkev, nechce ničím pustit a je vždycky všude. I Vanish je krátký a pak že vypere všechno, kecy ![]()
A pak se divim ze to nemuzu najit!!!to se jako tak muze premistovat??? jinak dekuji za odpovedi, plno lidi mi prave rika ze lovela neni moc dobra, je pry hodne parfemovana a hodne miminek ma z toho pak alergii, tak nevim… ![]()
Taky jsem prala v Lovele, ale vezla jsem malé věci sestře protože bude za chvilku rodit a ona si koupila Batole a vyprala i fleky co mně tam po té Lovele zbyly. A to Batole náhodou voní taky celkem hezky.
No myslim ze radsi prvni vyzkousim to Batole..To ma nazev jen Batole jo? hjdu to totiz zitra koupit, tak se jen ujistuju at koupim to spravne.::D
Persil sensitiv gel. Všechno ostatní peru i tak v Persilu - normálním a jemné v gelech. Protože když si mimi natulíš k sobě, tak se jeho pokožka dostane do styku s tvým prádlem a navíc spousta maminek si bere imi k sobě do postele.
Allisenka píše:
A pak se divim ze to nemuzu najit!!!to se jako tak muze premistovat??? jinak dekuji za odpovedi, plno lidi mi prave rika ze lovela neni moc dobra, je pry hodne parfemovana a hodne miminek ma z toho pak alergii, tak nevim…
Admini uklízí diskuse, občas jsou umístěné opravdu hodně nelogicky. Uživatelé tato práva nemají.
L.
ahoj požívala jsem lovelu a do 6m a ted persil sensitiv a pomalu budu přecházet na prášek v kterém peru nám (ariel tekutý)malé je 15m