Jaký prášek na praní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
27.7.06 16:24

Jaký prášek na praní??

Ahoj holky,
prosím poraďte mi. Myslíte, že můžu už pro tří měsíční miminko prát prádlo v normálním prášku na praní (třeba Lanza)? Doteď jsem prala v prášku určeném pro miminka. Prosím napište mi jaké máte zkušenosti.
Moc děkuji.
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
27.7.06 16:30

Já jsem do jednoho roku používala jen dětský prací prášek a také aviváž pro mimi, ale zároveň jsem také musela každou chvilku používat i Vanish (pak jsem přidávala pračce máchání nevíc). Uvidíš jak bude mimi reagovat na vyprané prádlo, ale já bych být tebou počkala alespoň do 1/2 roku. Přece jenom mají ještě hodně citlivou pokožku. Zkus to a sama uvidíš 8)

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev027pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…027pr___.png

""http://www.rodice.cz/metrik/1860.png:http://www.rodice.cz/metrik/1860.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
27.7.06 16:54

ahoj, a proč uvažuješ o změně? kvůli ceně?
já peru v dětském pro všechny, kupuji Lovelu když je v akci, tj. tak za 400 Kč 8 kg, to se mi zdá přijatelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.06 17:07

NA bile urputne spinave veci pouziva Persil senzitive, na ostatni pradlo Lovelu… Nemam problem s nevypratelnymi skvrnami :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.7.06 17:37

Však nemusíš používat jenom Lovelu. Já třeba peru v Batoleti, myslím si, že není tak drahý.
Ale rozhodně bych být tebou počkala tak do půl roku. Kdyby měl malý potom z normálního prášku třeba ekzém , tak bys litovala. Já osobně chci počkat s normálním práškem až do 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.7.06 17:58

Re: Jaký prášek na praní??

Já stále peru v dětském prášku, používám Persil sensitive a často v tom peru i naše prádlo. Na Tvém místě bych do toho roka prala v dětském prášku, pro jistotu ( příp. ekzémky, alergie apod. ), myslím, že je to lepší. Ale každého věc. Mějte se hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.7.06 18:11

Holky, vy perete zvlast detske a dospele? Ja ne, vsechno nase pradle peru dohromady - jen roztridene podle tepoty a barvy…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
27.7.06 18:17

ahoj, tak my se na Klárku teprve připravujeme, ale už víc jak rok peru naše prádlo v Lovele pro děti - manžel měl po obyč. prášku vyrážku. a nemůžu si na ní stěžovat. takže od podzimu k našemu prádlu budu jenom přidávat to Klárčino :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.7.06 18:28

Lesino, já peru zvlášť naše a malého. Protože malému peru všechno na 40st a naše jsem zvyklá prát skoro všechno na 60st, tak proto. Ale prášek víceméně mám teď už jen ten Persil sensitive. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
27.7.06 18:28

Také začínám všechno prát dohromady, začala jse mpoužívat jen Persil Sensitive a Silan Sensitiv, docela mě překvapilo jaký je rozdíl mezi tím, když jsem naše věci před tím prala roky v Tide ( Boldu) kupovala povětšino u Azuritka nebo Lenor. Jsem alergik s občasným AE, asi jsem to částečně měla i z toho Tide či jiné aviváže, přijde mi, že mě řada věcí vypraných v Persilu přestala svědět. Ted mi přijde že krom košil nemusím ani nic moc žehlit a všechno příjemně voní ( nenásilně ) a je příjemné na dotyk - mluvím jak reklama, fuj :lol: ale já moc nejsem na ty zázraky, toto mě překvapilo, mile :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.7.06 19:44

Já peru pořád v Palmexu, nebo jsem měla Tide … jak naše věci, tak malého, a všechno dohromady. Kdybych měla prát jeho věci zvlášť, tak bych musela prát i čisté, protože mám pračku na 5kg prádla a to za týden nemám :roll:

• Citovat
  • Upravit
163
27.7.06 20:06

To je pravda s tím množstvím prádla, já taky moc často nedám celou ani půlku pračky Dájovými oblečky. Já dost často přeperu jen v ruce ( jeho oblečení ), když je to jen ušmudlané. Kdybych měla pračku i na 50st, tak by to byl pro mě kompromis a asi bych taky prala dohromady, ale holt, já peru nám 60st a jemu 40st :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.06 20:12

tak ja prala v lovele jen asi 6 tydnu
od ty doby peru vsechno spolu a v Arielu+Silan sensitiv
zadny problem doted, zadne fleky( kdyz sme zacli s prikrmy davala jsem VAnish, a ten davam i ted na bile, asi tak 50ml na kazdou pracku

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.7.06 04:09

Moc děkuji za všechny odpovědi. Nebudu riskovat a budu prát pořád v dětském prášku a vydržíme to tedy do 1 roku. Nerada bych, kdyby malý dostal nějaký ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.06 07:04

on mozna neni tak uplne nejdulezitejsi prasek jako poradne machani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný