Jaký program přes jarní prázdniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
19.2.24 06:49
@azaleila píše:
Vyjeďte na tůru - třeba Brdy.
Asi bych se vyhnula akvaparkům a muzeům, tam budou všichni… ale příroda to jistí.

Vůbec bych se toho nebála a to nesnáším davy. Byli jsme minulou neděli v aquáči (rozhraní jarňáků dvou částí ČR) a bylo tam poloprázdno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.2.24 06:56

Mnichov, Stuttgart, Sinsheim muzea a ze Stuttgartu letime do Barcelony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24447
19.2.24 07:00
@Sára 1 píše:
Co budete dělat o jarních prázdninách? Na lyzovani už to asi nebude. To by musel napadnout sníh - takhle to už děti ani neláká. Brusle už taky asi ulozim. Říkala jsem si, že bychom třeba na pár dní někam jeli, ale vlastně nemam nápad, kam vyrazit. Kdyby bylo hezky, tak by to bylo jednodušší.

Já už v jarňákach začínám druhy týden - ten minuly - deskovky, wellness, shopping. Ale záleží co baví dítě. U nás si už řeklo a vybralo. Tento týden na jeho část bude lyžování, zbytek se uvidí - ale bazén, jumparena apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
19.2.24 07:10
@unuděná píše:
Vůbec bych se toho nebála a to nesnáším davy. Byli jsme minulou neděli v aquáči (rozhraní jarňáků dvou částí ČR) a bylo tam poloprázdno 8)

Fakt? Já z toho obavu mám, ale je pravda, že těmto místům se radši vyhnu i mimo prázdniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
19.2.24 07:24
@unuděná píše:
Vždyť je nádherně :nevim: Jarňáky už máme za sebou, úspěšně odlyžované v Alpách, a všeobecně plány na prázdniny/dovolenou máme vždy minimálně měsíc předem, ale pokud bych se rozhodovala teď, klidně bych jela kamkoli, kde to moc neznám, a chodila na výlety po přírodě, jako záložní plán na případný déšť našla v okolí aquapark nebo zajímavou výstavu.

nádherně? my jsme na chatě na takových „kopečkách“ - v pátek a v sobotu pršelo celý den, včera bylo fajn, dnes prší nevím od půlnoci, je tu samé bláto, ale tak je to změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15911
19.2.24 07:41
@Sára 1 píše:
Co budete dělat o jarních prázdninách? Na lyzovani už to asi nebude. To by musel napadnout sníh - takhle to už děti ani neláká. Brusle už taky asi ulozim. Říkala jsem si, že bychom třeba na pár dní někam jeli, ale vlastně nemam nápad, kam vyrazit. Kdyby bylo hezky, tak by to bylo jednodušší.

Tak jeďte třeba do Liberce do Babylonu. My už máme po prázdninách a udělali jsme si vylet do Prahy. Jinak nic speciálního, bazén, bruslení, babička, prespavacka s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
19.2.24 07:44

Pondělí, úterý je sestra u mě a chce jít na motýlky do Papilonie ( Ostrava ) a obejdeme si město, druhý den pojedeme Vlakem na hory ( Beskydy). A další dny bude doma s mamkou a chystají se jeden den do Zoo, jeden na bazén a jeden den budou doma na zahradě ( sadit kytky atd.) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30527
19.2.24 07:46
@azaleila píše:
Fakt? Já z toho obavu mám, ale je pravda, že těmto místům se radši vyhnu i mimo prázdniny…

Asi jak kde. Včera psali, že ve Vrchlabí bylo narváno. Měli naplněnou kapacitu a lidi tam stáli ve frontách, až někdo odejde. V těch lyžařských střediscích bude narváno, protože co jiného tam v tomto počasí s dětmi dělat. A lidi už tam mají pobyty koupené a objednané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
19.2.24 07:48

Kamarádi jedou na pár dní do Maďarska do termálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
19.2.24 07:54

My už jarňáky měli, jeli jsme na 4 dny do Londýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3326
19.2.24 08:03

Děti si odhlasovaly aquapark a pak uděláme nějaký výlet po okolí. Starší už si běhá venku s kamarádama sama, tak věřím, že se nudit nebude. A mladší je stále nejradši tam, kde je maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.2.24 08:06
@marin píše:
Asi jak kde. Včera psali, že ve Vrchlabí bylo narváno. Měli naplněnou kapacitu a lidi tam stáli ve frontách, až někdo odejde. V těch lyžařských střediscích bude narváno, protože co jiného tam v tomto počasí s dětmi dělat. A lidi už tam mají pobyty koupené a objednané.

Určitě, protože jak píšeš, v Krkonoších se už nedá pořádně lyžovat, takže všichni, co si tam koupili lyžařskou dovolenou najeli do bazénu :lol: My byli v Praze.

@stinga píše:
nádherně? my jsme na chatě na takových „kopečkách“ - v pátek a v sobotu pršelo celý den, včera bylo fajn, dnes prší nevím od půlnoci, je tu samé bláto, ale tak je to změna

Taky asi lokální. Já byla v sobotu na Berounce, jela jsem v triku s krátkým rukávem, včera opět v tričku celý den na zahradě. Dnes pod mrakem, ale ošklivé počasí bych tomu neříkala ;) Na výlety není nikdy ošklivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.2.24 08:12
@Sára 1 píše:

My uz prazdniňujeme :mrgreen: pronajala jsem pro sebe a děti chatu na Vysočině, na každy den mame výlet, plus večer ohýnek, koukala jsem, ze je tu kousek i aquapark. Zábavy kupa. Mne celkem vyhovuje, ze není sníh. Jen to blato je pritulne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
19.2.24 08:54

Nám začaly prázdniny dneska, sme ve městě, každý den plánuju něco jiného, zoo, bazén, hernu, skatepark, brusle (na umělém povrchu), podnikeme i nějaký vyslap s kamarádkou a jejima detma, chcem jít pouštět draky, když bude trochu vítr, já se jeden den pak zdekuju se segrou na wellness a s dětmi bude manžel, takže ideální prázdniny :D muž je jinak v práci, takže na nějaký týdenní pobyt to nebude, to si s detma sama netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
19.2.24 08:58

Prázdniny za námi, takže procházky parkem + hřiště + kolonáda, svařák, daleké výhledy, bazén relaxační. Výšlap v horách, kavárny, jump aréna 2× a velký bazén s tobogánem a vířivkou taky 2×, chodila jsem běhat, pršelo převážně v noci, takže během dne všude suchou nohou. Tak jsem si ještě nohy ochladila v řece :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí