Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme jarňáky až za týden, hory jsme letos ani neobjednávali, protože jsem to tak nějak tušila, že v březnu už to nebude mít cenu. Já tedy budu chodit do práce, ale plánuju alespoň 2× s dětmi někam vyrazit. Jednou asi na bazén (ale to ještě uvidím, budu sledovat obsazenost, nemám ráda, když je tam hlava na hlavě) a pak někam na výlet do přírody, snad nám bude počasí přát.
@Popokatepetla píše:
My máme jarňáky až za týden, hory jsme letos ani neobjednávali, protože jsem to tak nějak tušila, že v březnu už to nebude mít cenu. Já tedy budu chodit do práce, ale plánuju alespoň 2× s dětmi někam vyrazit. Jednou asi na bazén (ale to ještě uvidím, budu sledovat obsazenost, nemám ráda, když je tam hlava na hlavě) a pak někam na výlet do přírody, snad nám bude počasí přát.
Taky budu chodit do práce. Ale pořád doufám, že aspoň jeden den vyjde. Jenže počasí je nejisté. Bazén mě taky napadl, ale jelikož mám obavy, že to napadne hromadu dalších lidí, tak se mi do toho teda vůbec nechce. Dneska je vyložene počasí na výlet venku nevhodné.
@Sára 1 píše:
Taky budu chodit do práce. Ale pořád doufám, že aspoň jeden den vyjde. Jenže počasí je nejisté. Bazén mě taky napadl, ale jelikož mám obavy, že to napadne hromadu dalších lidí, tak se mi do toho teda vůbec nechce. Dneska je vyložene počasí na výlet venku nevhodné.
A kde bydlíte? Tady u nás svítí slunce, trochu teda fouká, ale na výlet je to naprosto ideální ![]()
@unuděná píše:
A kde bydlíte? Tady u nás svítí slunce, trochu teda fouká, ale na výlet je to naprosto ideální
Na vysočině třeba lilo az doteď, ale nam to neva, mame holiny ![]()
Miluju sychravé počasí, fakt. Lepší polovina roku pomalu finišuje.
@dedrichov píše:
Miluju sychravé počasí, fakt. Lepší polovina roku pomalu finišuje.
Proč nemáš ráda teplo? Pro mě končí klidnější část roku. Jakmile je venku hezky, tak mi vždy zkazí náladu to, že nemůžu být venku (třeba kvůli práci, povinnostem - nebaví me to pak o to víc). Jakmile venku prší, tak jsem v práci v pohodě.
![]()
@Sára 1 píše:
Proč nemáš ráda teplo? Pro mě končí klidnější část roku. Jakmile je venku hezky, tak mi vždy zkazí náladu to, že nemůžu být venku (třeba kvůli práci, povinnostem - nebaví me to pak o to víc). Jakmile venku prší, tak jsem v práci v pohodě.![]()
Ale jo, mám ráda i hezké počasí, koupání, kolo, hezké večery a tak. No a právě některé ty aktivity nemůžu moc dělat… ale už se na tom pracuje.
Další věc jsou alergie, nonstop mi teče z nosu, když si vezmu léky, tak to sice zastaví, ale odpoledne jsem úplně mrtvá a prostě usínám za chůze. Vadí mi, když jsem zpocená, prádlo, všechno. Z toho se mi pak vytvoří každoročně ještě více znamék na kůži. No a to asi tak stačí ![]()
Ale fakt je, že na každém ročním období se mi líbí něco a taky jsou místa, která můžu v každé roční době ![]()
@dedrichov píše:
Ale jo, mám ráda i hezké počasí, koupání, kolo, hezké večery a tak. No a právě některé ty aktivity nemůžu moc dělat… ale už se na tom pracuje.
Další věc jsou alergie, nonstop mi teče z nosu, když si vezmu léky, tak to sice zastaví, ale odpoledne jsem úplně mrtvá a prostě usínám za chůze. Vadí mi, když jsem zpocená, prádlo, všechno. Z toho se mi pak vytvoří každoročně ještě více znamék na kůži. No a to asi tak stačí
Ale fakt je, že na každém ročním období se mi líbí něco a taky jsou místa, která můžu v každé roční době
To mě mrzí.
Třeba bude letos líp.
@Sára 1 píše:
To mě mrzí.Třeba bude letos líp.
Jasně, že bude. Prostě jen mám ráda podzim + zimní dny a předjaří. Ráda si fotím stromy, balvany, v zimě rampuchy a v potoce různé ledy.
Taky se snažím se proběhnout ve sněhu, což jsem letos nezvládla, sakra. Alespoň jsem se chvilku brouzdala v řece minulý týden ![]()
Zbytek roku je taky fajn, akorát to mi teď připomnělo, že mě teda ještě otravuje v létě hmyz. Mouchy, různé tipky, vosy… ale zase třeba vosa mě naposledy bodla v listopadu, vlezla mi do šátku a pích.
Tak všem přeju, ať si užijí co nejlépe to jde každý den. ![]()
Jenom k tem akvaparkum - segra maji jarnaky teď a byli v Babylonu v Liberci. V nedeli naprosta pohoda, v pondeli masakr lidi - v bazenu ukazovalo počitadlo skoro 900 lidí…
@Hanka1 píše:
Jenom k tem akvaparkum - segra maji jarnaky teď a byli v Babylonu v Liberci. V nedeli naprosta pohoda, v pondeli masakr lidi - v bazenu ukazovalo počitadlo skoro 900 lidí…
To si děláš srandu. Tak tam nejdu ani zadarmo.
@Sára 1 my dneska v Pardubicích a poloprazdno, stačilo přijít hned ráno. Odpolko uz se to plnilo, ale to jsme odcházeli
@Sára 1 píše:
To si děláš srandu. Tak tam nejdu ani zadarmo.
V LBC jsme byli, ale ne Babylon, bazén ve městě