Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
dcera si neví rady s úkolem do zeměpisu…Mě sice zeměpis baví a šel mi, ale s touto otázkou jsem si ani já nevěděla rady, i když jsme prohledaly vše, kde se dalo ![]()
Tak to chci zkusit ještě tady…
1.VYPIŠTE 5 NEJVĚTŠÍCH PŘEHRAD NA ZEMI…
když tak díky a omlouvám se pokud se to sem nehodí psát.
Je smutny, ze nikdo v rodine neumi pozivat vyhledavac na internetu.
Nejvetsi by mela byt Čchang-ťiang San-sia ta-pa. Ale chcete nejvetsi co plochy, objemu, vysky/velikosti hraze atd.?
Příspěvek upraven 01.02.21 v 09:03
@pavlinaac píše:
Zdravím,
dcera si neví rady s úkolem do zeměpisu…Mě sice zeměpis baví a šel mi, ale s touto otázkou jsem si ani já nevěděla rady, i když jsme prohledaly vše, kde se dalo
Tak to chci zkusit ještě tady…
1.VYPIŠTE 5 NEJVĚTŠÍCH PŘEHRAD NA ZEMI…když tak díky a omlouvám se pokud se to sem nehodí psát.
Ajaj, tady se někomu na distančce nechtějí dělat úkoly. Zadej si do vyhledávače největší přehrady světa a vyjede Ti to.
Najít emimino umíš, ale neumíš napsat do googlu „největší přehrady světa“? Nauč se vyhledávat informace, je důležité to umět.
Nejen, že umíš napsat dotaz do diskuze, ty se dokonce kvůli tomu zaregistruješ a založíš novou diskuzi?? A takové to okýnko na googlu slouží víš k čemu? Protože ví to i můj 8mi letý syn ![]()
Než jsi napsala tento dotaz, už jsi to mohla vyhledané
Zkusila jsem a zabralo to max. půl minuty i se čtením. A jen tak pro info (většinou to lidí zaměňují), tak přehrada není ta nádrž, ale ta hráz, která přehrazuje vodní tok
Už to slovo… p ř e h r a d a
A proto i otázka na největší přehrady světa by vlastně měla směřovat tímto směrem.