Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tichošlápek píše:
@iila určitě to nenahradí normální vytreni podlahy růčo. To zase ne. Spíše to udržuje v provozním stavu, osvěží a je to lepší než samotné vysavani. Ale stejne musím proste občas vytáhnout mop a vzít to z gruntu.
A jak často vytírate? Jen mě to zajímá.
Já to pouštím na naše podlahy každý den.
Tedy snažím se.
A dávám tedy normálně vodu do nádržky a hadřík mám s prostředkem na vytírání.
a je tedy pravda, že často hadr macham. Jelikož je hned špinavý.
Ale jednou za čas vezmu teplou vodu a prostředek a vezmu to. ![]()
@Ťarbík01 já denně, ale proto, ze robota nepoustim všude, třeba chodba je u nás děs, pes si tam coura zvenku mokro nebo sucho
, to by robota zabilo. Robot mi denně smejdi po zbytku domu a tam pak ručně vytírám jednou tydne mopem abych to vydrhla a jednou tydne to beru ještě parním mopem. Nemít psa, tak to flakam víc ![]()
Máme Concept s dobíjecí stanicí, sám se vysype, což je bomba. Stál teda víc, než 10k, ale nenaráží, nevynechává, dá se ovládat přes mobil, vytírá (což teda nepoužívám, protože jen jezdí s namočeným hadrem a přijde mi, že to spíš šmudlá). Má UV světlo, což oceňuji se psem a batoletem v jedné domácnosti, sterilizační program, má nastavení různé sací síly, zónový úklid atd.
@iila píše:
Tyjo, asi jsem spadla z Marsu, ale ony některé robovysavače umí i vytírat, jo?![]()
@Tichošlápek A to vytírání je kvalitní? Já totiž nenávidím špinavou podlahu, ale úplně stejně nesnáším vytírání… a jelikož nemáme koberce, je to u mě vždy těžké dilema.
Příspěvek upraven 04.01.24 v 17:52
No, je to taková parodie na vytírání.
@Zumpa píše:
No, je to taková parodie na vytírání.
Utirani prachu vlhkym hadrem.
U nás se vytírá jednou týdně pořádně růčo, jinak jede robot. (Jen v předsíni to šudlám takovým tim mopem spray and go od Viledy furt, protože je tam teď v zimě neustále bahno).
Samozřejmě robot nevytírá tak, jako bych to vzala mopem, ale tím, že jezdí každý den, tak udržuje domácnost poměrně čistou. Bahno a větší špínu nesetře > zbytečně by ji rozjezdil po domě, ale je to jako byste to jednou přejela hadříkem to dané místo. Takže na jemné šmouhy, prach a jiné menší nečistoty super.
U nás je nastaven na vysávání a vytírání celého domu na ráno. A pak večer kolem 9 vyjíždí a jde vyluxovat a vytřít kuchyň po vaření. Bílé ponožky máme zespoda čisté a máme doma psa
tak to podle mě zas tak pitomý není ![]()
@KokiLokii píše:
@iila
U nás je nastaven na vysávání a vytírání celého domu na ráno. A pak večer kolem 9 vyjíždí a jde vyluxovat a vytřít kuchyň po vaření. Bílé ponožky máme zespoda čisté a máme doma psatak to podle mě zas tak pitomý není
Takže se to dá nějak nastavit, naprogramovat, kam pojede, nebo mu prostě zavřete dveře?