Jaký sirup, prosím poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1139
5.10.13 12:27

Jaký sirup, prosím poraďte

Ahoj maminky, potřebuji radu. Malá 2,5 roku, má už třetí týden kašel, doktorka dala Stoptusin a na noc čtvrtku Dithiadenu. Nezabralo to, šli jsem k dr. znovu, udělala test crp negativní, dala nám Erdomed, bere ho od středy a kašel pořád stejný. Nejvíc kašle v noci i přes ten Dithiaden. Mám chuť koupit obyčejný Jitrocelový sirup nebo něco jiného? Prosím poraďte. Nechápu, že se toho nemůže zbavit…Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.10.13 12:29

Máme to samý.. Malá dostala Sumetrolim, má to už přes tři týdny. A na noc půlku Dithiadenu. Taky se mi zdá, že moc nezabírá. Jinak Jitrocel nebo Prospan na vykašlávání. Na tlumení Sinecod, Tussin, Ditustat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.10.13 12:29

My kupujem Stodal a nebo Prospan, ale nevím, jestli ot neni od 3 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
5.10.13 12:30

Cibulový s domácím medem. Je to levné, když správně ochutíš, tak i dobré a velmi účinné. Pro děti se doporučuje červená cibule, protože není tolik aromatická a přesto stejně účinná jako bílá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.10.13 12:30

Jo a vzala jí výtěr z krku, na hemofily a asi i na -koky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.13 12:32

Atemol od firmy Hádek. nám vždy zabere do dvou dnů. dávám do aromalampičky do pokojíku i 3× denně kapku do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.10.13 12:33

@bessy u nás pomáhá ten jitrocelový, nebo tymiánový /vyrobíš klidně doma podle receptu na netu/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.10.13 12:33

Ahoj, kdyz je syn nemocny, tak mu davama jitrocelovy sirup a cibuli s medem.Mazu mu hrudnik mentolem a nebo davam zabal z medu a nebo nahraty obyc. stolni olej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.10.13 12:36

Adam měl nejdřív suchý kašel, tak jsme dávali stoptusin, pak mu zvlhnul, tak mucosolvan sirup a doktorka mu předepsala spiropent sirup a to pomohlo hned první noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.10.13 12:37

My jsme veškeré sirupy na kašel zrušili, protože to stejně nepomáhá :nevim: Syn byl loni první rok ve školce, kašlal skoro furt a pořád jsem mu něco cpala a stejně to k ničemu nebylo. Dělám mu cibulový čaj s medem, několikrát denně a když se to podchytí úplně zezačátku, tak to i pomáhá. Potom teplé olejové zábaly na hrudníček, ale tam opatrně s tím teplým olejem, aby se nepopálil!
Plus teple oblékat, aby neprofoukl na hrudníček, dávám už teď na mikinu nebo slabší bundu vestičku :)
Spiropent je na předpis a na chycené průdušky! Sama ho nasadit nemůžeš..

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.10.13 12:47

Tymianova mast na hrudnik a tymianovy sirup-doma udelany. Druhy den bylo po kasli.

• Citovat
  • Upravit
101493
5.10.13 12:49
@tterka píše:
Cibulový s domácím medem. Je to levné, když správně ochutíš, tak i dobré a velmi účinné. Pro děti se doporučuje červená cibule, protože není tolik aromatická a přesto stejně účinná jako bílá ;)

Můžeš prosím napsat recept.. asi to neumím správně ochutit, malý mi to bojkotuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.10.13 12:51

Nejvíc kašle u jídla a v noci…jak se dělá cibulový čaj? O zábalu nemůže být řeč. Teď máme období, kdy jakékoli léčebné procedury u nás selhávají. Ten cirkus, když jí chci dát kapky nebo prášek… :cert: nebo smrkání :cert: přitom všechno umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.10.13 12:52

@j.a.n.i1 hele já jen rozmašíruju cibuli a osladím (cukr nebo med) a dávám jen tu šťávu. ta je sladká s tou nemá problém ani maličký dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65278
5.10.13 12:52

@bessy večer po koupání malé udělej olejový zábal…
obyč olej ohřej, nalej na plenu a obal hrudníček, na to igelit a omotat a nech to aspoň 2 hodiny…
jeee ted koukám, holky už to psaly
Na noc pořádně vyvětrat, vyvýšit postýlku
malá at hodně pije, ředí se tím hleny, bylo by faj, když je možnost aby je vyplivla
a přes den můžeš hrudníček jen masírovat–jako by zdola směrem nahoru a nebo krouživé pohyby
a to samé i zádička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+