Jaký sirup, prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
5.10.13 12:53

Jdu kapat do nosu, to zas bude :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.10.13 12:55

@Verun83 to jsem taky slyšela, můžeš doporučit nějakou konkrétní mast? díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
5.10.13 12:58
@bessy píše:
Nejvíc kašle u jídla a v noci…jak se dělá cibulový čaj? O zábalu nemůže být řeč. Teď máme období, kdy jakékoli léčebné procedury u nás selhávají. Ten cirkus, když jí chci dát kapky nebo prášek… :cert: nebo smrkání :cert: přitom všechno umí.

dělali jsme ty zábaly čerstvě dvouletému, uplatili jsme ho pohádkou :lol: měli jsme jet na hory, tak jsme se potřebovali toho co nejdřív zbavit, nakonec jsme odjeli i s kašlem, tam nedávali vůbec nic a druhý den bylo po kašli 8o
Cibulový čaj - nakrájím cibuli, na to majoránku, nechat louhovat - nebo krátce po vařit a osladit medem - já mám většího, takže mi to vypije, je to sladké.. nebo ten sirup po lžičkách ;)

• Citovat
  • Upravit
5532
5.10.13 13:02
@j.a.n.i1 píše:
Můžeš prosím napsat recept.. asi to neumím správně ochutit, malý mi to bojkotuje.

Přesný recept nemám :lol:. Jen nakrájím cibuli na kolečka, vždycky dám vrstvu cibule, na to vrstvu medu, zase cibule, potom med - tak dlouho, dokud nenaplním skleničku. Nechám pustit šťávu, když je to hodně ostré, přidám ještě med. A nedávno jsem v chytré knížce četla právě i o té červené cibuli, že je pro malé děti lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.10.13 15:42
@madi píše:
@Verun83 to jsem taky slyšela, můžeš doporučit nějakou konkrétní mast? díky :kytka:

Ja mam primo tymianovou mast od JUSTu, jsem s ni moc spokojena, mazu i sebe kdyz mam problem

• Citovat
  • Upravit
10867
5.10.13 15:47

Pokud vam nezabira chemie, tak pochybuju, ze pomuze priroda tybu cibulovy nebo jitrocelovy sirup. Zkuste inhalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
5.10.13 16:18

Ahojky, já jsem teď měla taky hroznej kašel a jenže těhotný toho moc nemužou tak mě bylo doporučeno sirup Drosetux jsou to přírodní homeopatika a mužou to i ty nejmenší děti. A mužu říct že po pěti dnech je to skoro pryč. A to jsem měla ten hnusnej suchej chrchlák. A zabírá to dobře. I na chuť je dobrý :) Přeju brzké uzdravení :hug:

A na noc je dobrý teplé mlíko s medem, nenutí tak ke kašli a hezky to sklidní krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.10.13 16:24
@Verun83 píše:
Ja mam primo tymianovou mast od JUSTu, jsem s ni moc spokojena, mazu i sebe kdyz mam problem

to se dá koupit normálně v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.10.13 16:33
@madi píše:
to se dá koupit normálně v lékárně?

Bohuzel ne, pres jejich prodejce. Www.just.cz, tam to najdes

• Citovat
  • Upravit
25128
5.10.13 20:33

Ahoj, naše hodně trpí na suchý dráždivý kašel a na noc jsem taky hodně dávala Dithiaden. Pak jsem zkusila cukr a cibulí a neskutečně zabral. Není to záruka, ale za zkoušku něčeho takovýho nic nedáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.10.13 22:28

Děkuji moc za rady. Udělala jsem cibulový čaj, ale frfňá že ho nechce bumbat :D zítra udělám cibul s cukrem. Jooo a objednám tu mastičku od Justu-nebo se to prodává i v obchodech? A jak jí mažete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.10.13 22:41

@bessy ahoj, jestli ti to nezabere, zkus inhalace- nejlíp funguje Vincentka(koupíš v lékárně). Dávali to dětem, když jsme jezdívali do ozdravovny a pomáhá to, když jsme nemocní, používáme to teď všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.10.13 22:46

@Verun83 koukala jsem, ale v našem městě tam nikdo není :think:

ale asi je prodávají i jiné firmy :think:

• Citovat
  • Upravit
1139
5.10.13 23:07

Jste moc hodné a jak třeba udělám inhalaci s Vincentkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.10.13 23:09

@bessy pokud ti nezabere cibule, jitrocel a různé sirupy z lékárny, tak ti asi nezabere ani tyminán od JUSTU, my vyzkoušeli vše a na nic (ten JUST je dost drahý, tak ať zbytečně nevyhodíš prachy jak my). Suchý dráždivý kašel začal po druhých narozeninách na zimu, loni zase a letos už je to asi tady opět. Možná by stálo za to zajít i na vyšetření na alergo ( u nás negativní), bylo nám doporučeno zvlhčovač vzduchu nebo akvárko do pokojíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí