Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky.Náš 1Om chlapeček doted spal v noci pod dekou, ale co se vzbudí, tak je celý odkopaný.Uvažuju, že mu pořídím spací pytel, četla jsem tu na něho samou chválu. Poradíte mi, prosím, jaký? S rukávy či bez, jak hrubý a jakou máte značku?Díky.Verča
Zrovna minulý týden jsem na www.mim.cz koupila spací pytel. Je oteplený a bez rukávů. S rukávy by byl asi lepší, ale oteplený jsem nikde nesehnala. Jsem ale moc spokojená, hlavně kvůli ceny - stál jen 161 Kč.
Jana
Ahoj Verco,
na spaci pytel nedam dopustit! Ted uz nam ho teda ditko odmita (a ja bojuju s prikryvanim), ale tak skoro do dvou let nam dobre poslouzil. Mela jsem 2 z H&M, byly tak akorat silny, to asi zalezi, jakou mate doma zimu, nekde se prodavaji i perovy (dost drahy samozrejme) a nebo zas jen latkovy uplne bez podsivky. A bez rukavu - uplne staci. Maji je v ruznych velikostech az do veku 3 let. Klidne spinkani preje
Joni a Simon
Ahojky
Asi od 3 měsíců jsem používala spací pytel od Be-Be jou. Objednávala jsem jej z www.caryfuk.cz a nemůžu si ho vynachválit. Teď je Eliška už velká a má ho už malý přes hrudníček. Takže má na spaní overal a spí nepřikrytá. Ale že by se tomu dal říkat spánek… Ale to je jiná kapitola
Ivulka
Ahoj,
já právě čekám od maminky z mimibazaru, šije nové, dle našich přání, má velký výběr látek a je moooc ochotná. Dělá i kapsáře a mantinely a celá tahle
a mě vyjde na 770, -Kč.
na mimibazaru je pod jménem Líba Lásková.
Taky sem před pár dny zauvažovala o spacím pytli.Ale nemůžu se rozhodnout pro ani proti.Kdyby spával sám v postýlce tak jo,ale často ho beru do postele a tam ho samosebou přikrývám..tak nevím.
Nezavazí mu přes nožičky?
Dá se vněm otočit na bok?
Ahoj, fakt záleží jak hodně teplo chceš malýmu udělat
Nám doma přes noc nejde pod 19 stupňů, takže stačí když má malej 1 vrstvu oblečení, k tomu jsme koupili spací pytel bez rukávů (nahoře froté podšité lehkým bavlněným plátnem) a teď dostává ještě lehkou „dospěláckou“ peřinku (v našem pojetí fleesová deka v normálním prostěradle). Ráno ho najdu vždycky z peřiny venku, ale prostydlý není. Ale nelíbily se mě ty moc teplé a vycpyné spacáky, v tom bych teda ležet nechtěla, vypadá to takové tuhé, ani otočit by se v tom nemohl… to už bych ho raději teplej oblékla než tohle.
Dobrý výběr,
Věrka
vlasinko chtěla sem se podívat na ten mimibazar,ale nemůžu tam tu paní nikde najít..... ?? teda asi nevím jak ji hledat.
vlasinko chtěla sem se podívat na ten mimibazar,ale nemůžu tam tu paní nikde najít..... ?? teda asi nevím jak ji hledat.
Ahoj, fakt záleží jak hodně teplo chceš malýmu udělat
Nám doma přes noc nejde pod 19 stupňů, takže stačí když má malej 1 vrstvu oblečení, k tomu jsme koupili spací pytel bez rukávů (nahoře froté podšité lehkým bavlněným plátnem) a teď dostává ještě lehkou „dospěláckou“ peřinku (v našem pojetí fleesová deka v normálním prostěradle). Ráno ho najdu vždycky z peřiny venku, ale prostydlý není. Ale nelíbily se mě ty moc teplé a vycpyné spacáky, v tom bych teda ležet nechtěla, vypadá to takové tuhé, ani otočit by se v tom nemohl… to už bych ho raději teplej oblékla než tohle.
Dobrý výběr,
Věrka
My máme lehce oteplený pytel bez rukávů, nechala jsem si ho ušít u paní která mi šila povlečení a zábrany do postýlky, vyšel mě myslím na 250,– Kč. Jsme s ním maximálně spokojeni, je dost prostorný, takže Kuba určitě nemá stísněné nožičky nebo podobně, ale vylézt z něho nemůže, takže je celou noc v teple. A klidně se i s ním otočí nebo postaví, takže se ráno nevzteká, když chce vykouknout z postýlky, jestli už vstávám nebo ne.
Gabriela+Kuba 10,5 měs.
Ano máme taky od paní Láskové z MMB a je to opravdu super spacáček, máme ho bez ručiček a je v něm krásně teplíčko:-) 
Tak a takhle v něm spinkáme:-)
Pa HL:-)
Cena je myslím 350 nebo 390,–Kč a je to fakt moc pěkně ušité:-)
Ahojky,
my máme super spací pytel od firmy HYBLER - http://www.mysacek.cz/items.aspx?… a Pavlík v něm vypadal takto (je to fotka asi 2měsíce stará) http://www.mysacek.cz/customers.aspx
Jinak bych ale chtěla upozornit, že se všude píše, že se nemají spací pytle dětem dávat v období, kdy se začínají stavět, protože na to nejsou zvyklé, stoupají si v něm a padají
![]()
Peťula + Pavlík 9měs
Dobrý den maminky,
chci jen zmínit, koho by to zajímalo, že včera jsem v Brně v CaA (v Olympii) viděla, že mají znovu v nabídce „náš“ spací pytel, který jsem tam kupovala loni.
Já jsem chtěla s rukávky, tento má oddělávacími rukávky - na zip, je lehce oteplený, není to taková ta tenká bavlněná hadřička. Nám se moc osvědčil, malá v něm spí od 4 měsíců doteď , i když už z něj vyrůstá. Pod ním má overálek s krátkými rukávky.
Bobes - Adélka se v něm otočí na bok natošup ![]()
Pa
Bobino, prosím a jak je ten pytel dlouhý? Líbí se mi, ale chtěla bych aby něco vydržel. Malé je 9,5 měs., tak aby z něj hned nevyrostla…