Jaký spací pytel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
321
1.3.06 07:02

Jaký spací pytel?

Ahojky.Náš 1Om chlapeček doted spal v noci pod dekou, ale co se vzbudí, tak je celý odkopaný.Uvažuju, že mu pořídím spací pytel, četla jsem tu na něho samou chválu. Poradíte mi, prosím, jaký? S rukávy či bez, jak hrubý a jakou máte značku?Díky.Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
1.3.06 08:00

Zrovna minulý týden jsem na www.mim.cz koupila spací pytel. Je oteplený a bez rukávů. S rukávy by byl asi lepší, ale oteplený jsem nikde nesehnala. Jsem ale moc spokojená, hlavně kvůli ceny - stál jen 161 Kč.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 08:07

Ahoj Verco,
na spaci pytel nedam dopustit! Ted uz nam ho teda ditko odmita (a ja bojuju s prikryvanim), ale tak skoro do dvou let nam dobre poslouzil. Mela jsem 2 z H&M, byly tak akorat silny, to asi zalezi, jakou mate doma zimu, nekde se prodavaji i perovy (dost drahy samozrejme) a nebo zas jen latkovy uplne bez podsivky. A bez rukavu - uplne staci. Maji je v ruznych velikostech az do veku 3 let. Klidne spinkani preje
Joni a Simon

• Citovat
  • Upravit
1078
1.3.06 08:13

Ahojky

Asi od 3 měsíců jsem používala spací pytel od Be-Be jou. Objednávala jsem jej z www.caryfuk.cz a nemůžu si ho vynachválit. Teď je Eliška už velká a má ho už malý přes hrudníček. Takže má na spaní overal a spí nepřikrytá. Ale že by se tomu dal říkat spánek… Ale to je jiná kapitola

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
1.3.06 08:37

Ahoj,

já právě čekám od maminky z mimibazaru, šije nové, dle našich přání, má velký výběr látek a je moooc ochotná. Dělá i kapsáře a mantinely a celá tahle :,-(a mě vyjde na 770, -Kč.
na mimibazaru je pod jménem Líba Lásková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
1.3.06 08:44

Taky sem před pár dny zauvažovala o spacím pytli.Ale nemůžu se rozhodnout pro ani proti.Kdyby spával sám v postýlce tak jo,ale často ho beru do postele a tam ho samosebou přikrývám..tak nevím.
Nezavazí mu přes nožičky?
Dá se vněm otočit na bok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.3.06 08:48

Ahoj, fakt záleží jak hodně teplo chceš malýmu udělat :) Nám doma přes noc nejde pod 19 stupňů, takže stačí když má malej 1 vrstvu oblečení, k tomu jsme koupili spací pytel bez rukávů (nahoře froté podšité lehkým bavlněným plátnem) a teď dostává ještě lehkou „dospěláckou“ peřinku (v našem pojetí fleesová deka v normálním prostěradle). Ráno ho najdu vždycky z peřiny venku, ale prostydlý není. Ale nelíbily se mě ty moc teplé a vycpyné spacáky, v tom bych teda ležet nechtěla, vypadá to takové tuhé, ani otočit by se v tom nemohl… to už bych ho raději teplej oblékla než tohle.
Dobrý výběr,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
1.3.06 08:51

vlasinko chtěla sem se podívat na ten mimibazar,ale nemůžu tam tu paní nikde najít..... ?? teda asi nevím jak ji hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
1.3.06 08:52

vlasinko chtěla sem se podívat na ten mimibazar,ale nemůžu tam tu paní nikde najít..... ?? teda asi nevím jak ji hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
1.3.06 08:57

Ahoj, fakt záleží jak hodně teplo chceš malýmu udělat :) Nám doma přes noc nejde pod 19 stupňů, takže stačí když má malej 1 vrstvu oblečení, k tomu jsme koupili spací pytel bez rukávů (nahoře froté podšité lehkým bavlněným plátnem) a teď dostává ještě lehkou „dospěláckou“ peřinku (v našem pojetí fleesová deka v normálním prostěradle). Ráno ho najdu vždycky z peřiny venku, ale prostydlý není. Ale nelíbily se mě ty moc teplé a vycpyné spacáky, v tom bych teda ležet nechtěla, vypadá to takové tuhé, ani otočit by se v tom nemohl… to už bych ho raději teplej oblékla než tohle.
Dobrý výběr,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
1.3.06 10:47

My máme lehce oteplený pytel bez rukávů, nechala jsem si ho ušít u paní která mi šila povlečení a zábrany do postýlky, vyšel mě myslím na 250,– Kč. Jsme s ním maximálně spokojeni, je dost prostorný, takže Kuba určitě nemá stísněné nožičky nebo podobně, ale vylézt z něho nemůže, takže je celou noc v teple. A klidně se i s ním otočí nebo postaví, takže se ráno nevzteká, když chce vykouknout z postýlky, jestli už vstávám nebo ne.
Gabriela+Kuba 10,5 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.3.06 11:02

Ano máme taky od paní Láskové z MMB a je to opravdu super spacáček, máme ho bez ručiček a je v něm krásně teplíčko:-) 

Tak a takhle v něm spinkáme:-)
Pa HL:-)
Cena je myslím 350 nebo 390,–Kč a je to fakt moc pěkně ušité:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
1.3.06 12:23

Ahojky,

my máme super spací pytel od firmy HYBLER - http://www.mysacek.cz/items.aspx?… a Pavlík v něm vypadal takto (je to fotka asi 2měsíce stará) http://www.mysacek.cz/customers.aspx

Jinak bych ale chtěla upozornit, že se všude píše, že se nemají spací pytle dětem dávat v období, kdy se začínají stavět, protože na to nejsou zvyklé, stoupají si v něm a padají :roll: :(

Peťula + Pavlík 9měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.3.06 08:26

Dobrý den maminky,

chci jen zmínit, koho by to zajímalo, že včera jsem v Brně v CaA (v Olympii) viděla, že mají znovu v nabídce „náš“ spací pytel, který jsem tam kupovala loni.
Já jsem chtěla s rukávky, tento má oddělávacími rukávky - na zip, je lehce oteplený, není to taková ta tenká bavlněná hadřička. Nám se moc osvědčil, malá v něm spí od 4 měsíců doteď , i když už z něj vyrůstá. Pod ním má overálek s krátkými rukávky.

Bobes - Adélka se v něm otočí na bok natošup :)

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.3.06 09:38

Bobino, prosím a jak je ten pytel dlouhý? Líbí se mi, ale chtěla bych aby něco vydržel. Malé je 9,5 měs., tak aby z něj hned nevyrostla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí