Ušní teploměr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7708
3.2.06 14:50

Ušní teploměr

Ahoj,možná už to tu někdo psal,ale nechce se mi to hledat :oops: Máte někdo zkušenost s ušním teploměrem,jestli je přesný a tak?Vím že je dost drahý,ale pokud by byl opravdu spolehlivý a rychlý při měření,tak bych ho ais koupila.Nebo víte ještě lepším? Díky za každou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
3.2.06 15:04

Prý je super, my jsme ho také koupili, ale neumím s ním měřit. Tak nevím… máme myslím OMRON gentle temp 510, má hrozně velkou tu sondu, tak při měření malýho mám problém to správně zasunout. Také mě zajímají názory. Pokud někdo má přímo tento, zajímá mě jestli má stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.2.06 15:48

Ahoj

myslim,ze je nejlepsi.....doporucil mi ho i muj doktor.I on ho pouziva v ordinaci :D Je to rychle a dite se tim tak netrapi.Aspon moje dcera si neztezuje,s normalnim teplomerem to bylo horsi,hlidat aby ho nerozbila atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.06 15:49

Tak my máme taky Omrona a leží nám v šuplíku. Nikdy jsme se to nenaučili :oops: Maruš

• Citovat
  • Upravit
7708
5.2.06 09:09

Díky,možná ho teda zkusíme,ale asi jinou značku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
5.2.06 09:21

Holky a co teplomer v dudliku? Me se to docela libi, ale nevim, jestli je dost presny. Poradite?

Marka + Marketka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.2.06 10:22

Teploměry

Ahojky,
měla jsem možnost vyzkoušet několik typů teploměru. Hned bych zavrhla obyčejný rtuťový jako pro mimi zcela nevhodný. O něco lepší je klasický digitální, který jsem používala u Ivanky (teď 6,5r.), ale chtělo to udržet ji při měření v klidu.

Teploměr v dudlíku jsme pro ni měli, ale byl úplně nanic. Když ukázal teplotu 36.3°C a mně se to nezdálo, vzala jem obyčejný digi a zjistila jsem 38,5°C. Je třeba něco dodat? Zkoušela jsem ho několikrát, ale vždy s podobným výsledkem. Děsně lhal.

Pro Honzíka jsme pořídili teploměr do ouška zn. Microlive a jsme úplně spokojení. U miminek se má měřit 3× a bere se nejvyšší hodnota. Obvykle se hodnoty od sebe liší 0,1-0,2°C (max. o 0,3°C). Je fakt, že to chce trochu cviku, ale trénovat se dá třeba na maželovi :wink: . Bez problému změříte dítěti teplotu i v noci a nemusíte ho budit…

Jako prémii jsem chápala to, že jsme teploměrem měřili vodu na koupání, nebo teplotu v místnosti. Zkoušela jsem i měřit teplotu nápoje v lahvičce, jde to, ale byla to jen zkouška. Čaj dávám Honzíkovi chladnější a mlíčko… Mlíčko neměříme. Maminka ho má teplé akorát a Honzík si mámu už umí i sám svléknout. :twisted:
Medvídě + Ivanka(6,5r)+Honzík(19měs)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.2.06 10:57

Tak my máme Microlife a je super.Učit se nebylo co.Koupili jsme ho v době,kdy Marečkovi bylo něco přes rok a měl několikrát za sebou záněty středního ucha.Pořád ho svlékat a měřit v zadečku nešlo,hrozně se vztekal a budit jsem ho nechtěla.
Měření trvá asi 2 vteřiny a zkoušela jsem i srovnávat teploty s digitálním teploměrem a je přesný a nemusí se nic odečítat.Změřit se může kdykoliv a cokoliv.Teplotu vody jsem taky zkoušela a někdy i měřím teplotu v místnostech.Je to fakt k nezaplacení.Je drahý,ale vyplatí se.

Jarča, Mareček (2r) a Matýsek (7 týdnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
5.2.06 12:57

Ahoj.

Holky, kolik ten zmiňovaný teploměr stojí. Co je to hodně? Já už taky blbnu z měření v zadečku, Radima to příšerně otravuje.

Díky Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.2.06 13:22

Ahojky,

my máme taky ušní teploměr Microlife, jsem s ním spokojená. V loni jsem za něho dala v lékárně něco kolem osmi set,ale to byl zrovna ve slevě. Normálně prý bývá dražší.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.2.06 15:17

My máme ušní teploměr zn. Braun a funguje perfektně. Jsem ráda, že jsme ho pořídili, i když naštěstí zatím mockrát nepoužili (ťuk, ťuk, ťuk), měření v zadečku by bylo pro Markétku asi za trest. Takže doporučuji.

Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.06 19:01

ušní teploměr Microlife

Taky jsem si ho teď koupila, protože čekáme v dubnu mimčo, zkoušela jsem s ním měřit všechno možné a je super, přesný, praktický, rychlý. Stál na www.lekarna.cz kolem 800,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.11.06 11:46

Ahoj holky, taky mam Microlife, stál mě kolem 900Kč a jsem spokoíjená. Jen mi někdy ty tři měření nestačí a měřim klidně i pětkrát. Nejvyšší teplota je ta správná. Jen se chci zeptat, opravdu se od naměřené teploty nic neodečítá? Nemůžu nějak najít návod k teploměru, asi jsem ho vyhodila:(((.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.11.06 13:19

Ahoja, ušní teploměr je super, já ho mám připravený pod stromeček :wink: (naštěstí jsme ho ještě nepotřebovali), ale u kamarádek vidím, že to je rychlovka a hlavně přesná. Mám Braun a u nás v lékárně stojí 540Kč. Za ty prachy to stojí. Čus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.11.06 21:58

Ušní teploměr Microlife

Tak to by mě zajímalo co děláme špatně :? - pějí se tu ódy na tenhle ušní teploměr a my měříme i 10× s rozptylem i více jak 1°C a stejně sme podle něj pořád podchlazení. Poradíte jak na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4