Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
prosim poradite mi jake mate zkusenosti s elektronickymi chuvami? Jakou znacku vybrat, na co si dat pozor apod.?
Diky
Ahoj Polarko,
my máme úplně obyčejný, který jsme koupili v akci v Carrefoure a nemůžu si stěžovat. Už je používáme 7 měsíců a to skoro každý den a zatím žádná závada. Stály okolo 800 Kč a jsou od nějakýho českýho výrobce. Nevím, jestli je u chůviček potřeba dbát na značku.
Petra
Ja mam 2 roky od philipsu a jsem spokojena…vydrzi az 16 hodin v pohotovosti.
Adela+adelka+Marek
Ahojky,
my používáme normální vysílačky s funkcí VOX, malý je slyšet, už když trošku zakňourá. Jsem s nima moc spokojená mají dobíjecí baterie, 8 kanálů, dosah 3 km. Koupily jsme je před dvěma lety v Plzni v OBI - tehdy ne kvůli mimi, ale manža je nosil do práce, aby neutrácel zbytečně peníze za mobil a teď nám dobře slouží i jako chůvičky ![]()
My mame Philips nebo spis meli (uz jsou schovane). Nevim jaky to byl typ, ale krom prenosu zvuku jsou i blikajici, coz jsem velmi ocenila napr. v kuchyni pri zapnutem mixeru nebo kdyz jsem vice ohulila radio…
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi, přece jen se nabídka už dost změnila. S jakými chůvičkami máte dobrou zkušenost?Jakým se raději vyhnout? Chtěla bych jí do kočárku - když malého nechám venku(v domku u rodičů), ev. když grilujeme, tak abych nemusela ho stále kontrolovat - tedy, aby měla dostatečný dosah. Až ho přesuneme do pokojíku, tak by bylo vhodné, aby dostatečně dlouho vydržela - nebo to pak necháváte na noc na kabelu? Jsme v paneláku, tak takovou, aby jsme nechytali frekvence od sousedů - nebo to se už nestává? Ideálně za rozumnou cenu, ale zase ne na úkor kvality. Max do cca 2,5-3tis.Na co vše si dát u výběru pozor? Bývá kvalita zvuku dobrá i u levnějších, nebo to pak nějak vypadává?
My máme tyto Phillips Avent http://www.aventbaby.cz/…huva-scd-525-
Měli jsme původně obyč.chicco a ty byly děsné,chrčely a chytaly i jiné frekvence.
Na těch Phillipsáckých jsem hodně ocenila, že ukazují na dispeji teplou u miminka.Dá se nastavit různá citlivost, takže nechytá zvuky zvenčí - auto,ptáky…
Je jak na baterky tak s adaptéry, takže ji teď využíváme i při stanování a cestování.Dosah má dobrý a nikdy nám jej nic nerušilo ani v bytě ani v hotelu nebo kempu.
Dá se pustit melodie, což využíváme při spaní mimo domov místo kolotoče a dá se na dítě promluvit, to mi přišlo zbytečné, ale teĎ jak je malá větší a volá „mamí,mamí“ tak jí řeknu že už běžím a mluvím na ní a ona nepláče.
ahoj, nedávno jsem přispívala do podobné diskuze a za nás si musím pochválit chůvičky od Aventu - jsme v paneláku, nemíchá se nám to s ničím jiným, dosah má až 300 m, je dvojcestná. Jak na nabíjení ze sítě, tak na baterky, a vydrží celkem dlouho. Když budeš chtít, tak písni, někde najdu odkaz jaké přesně máme.
My mame chuvicky od Tommee Tippee a spokojenost. Da se nastavit citlivost, ma velky dosah (100 metru mme overene). Ukazuje teplotu u ditete, ma svetlo a je obousmerna.
Ahoj, neodolala jsem chůvičce od Aventu a musím si ji jen vynachválit, za mě výhody:
Já mám konkrétně typ PHILIPS AVENT SCD525, oficiální cena je 2500, jukni na heureku, i s poštovným mě vyšla v jednom šopu za 1711 a to je rozdíl.
Tak už jsem objednala Philips Avent SCD 510 , tak uvidíme, jak budu spokojená. Děkuju za rady.
@jowana píše:
Tak už jsem objednala Philips Avent SCD 510 , tak uvidíme, jak budu spokojená. Děkuju za rady.
Tak jsem zvědavá jak budeš spokojená, u mě stále platí i po dalším týdnu používání velké nadšení byť mám trošku jiný model ![]()
Tak včera byla vyzkoušená u rodičů a zatím dobrý. Bylo vše pěkně slyšet, dosah také dobrý, tak snad dlouho vydrží bez poruch ![]()