vázání šátku HK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
13.11.05 11:54

vázání šátku HK

Ahoj,
sháním nějaký kurz vázání šátku v okolí Hradce Králové. Sehnala jsem jedině kurz v Pardubicích, už jsme ho měli zajednaný, jenže malej je teď nachlazený, takže jsme na něj nemohli jít :( . Další bude nejspíš až za hodně dlouho. Nevíte o něčem?
Dík,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
14.11.05 09:18

Zkusím nahodit ještě jednou, kdyby náhodou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
14.11.05 09:45

Věruško,
já bych Ti moc ráda poradila, ale bohužel taky o žádném takovém kurzu nevím. Mám vatanai a používám ho mooooooooooooc ráda :wink: Spolu s ním mi přišly i na papírech vytištěné úvazy. Přiznávám ale, že vážu pořád jenom kříž s kapsou, který mě naučila kamarádka v Pcích. Podle těch papírů se to dá ale taky zvládnout 8)

na internetu se podívej na tento odkaz. Snad jsem Ti aspoň trochu pomohla :P

http://www.satky1.websnadno.cz/

pa,pa
Piki + Miki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
14.11.05 16:55

Piki díky,
našla jsem návody na úvazy ještě i na babysatky.cz, jsem schopná uvázat kříž s kapsou, ale přece jen jsem chtěla ještě pochytit takové ty grify od člověka, co už s tím má víc zkušeností, a ujistit se že všechno dělám dobře :)
HK taková metropole a žádný kurz? :(
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.11.05 18:01

Já dnes kupovala orig. šátek od babyšátků. Paní ( prodávající )měla stejně starého chlapečka, tak mi vše ukázala a vysvětlila, vázaly jsme zároveň a to bylo dost dobrý. Jinak bych to asi podle návodu dobře nezvládla :oops: . Vypadá to jednoduše ale byla jsem tam skoro hodinu. A to mi raději vysvětlila jen ty základní úvazy a různé polohy nošení v těch úvazech. Doufám, že to do rána nezapomenu :lol: Důležité je, aby bylo mimčo pevně u těla a nebyla mezi tebou a mimi žádná vůle. A šátek musí být pořádně pod nožkama až pod kolínkama. No, je to těžké popsat. Chce to prostě cvik a nejlépe vidět. Zkus poptat nějakou mamku, která má zkušenosti, ať ti to předvede( jestli chodíš na cvičení nebo plavání, určitě se někdo najde).Nebo omrkni adresy prodejců šátků. U HK snad taky někdo prodává. Ale třeba jsi lepší a zmákneš to podle obrázků :D . Tak hodně štěstí a obratnosti :wink: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.11.05 19:40

Mám šátek s návodem z babysatky.cz a naučila jsem se ho vázat podle návodu. Používám asi 3 úvazy a myslím, že je to hlavně v praxi. Prostě na poprvé to neuvážeš tak dobře jako po 10. Chce to hodně zkoušet a trénovat. Příjemné nošení přeje Horajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.11.05 15:13

Viděla jsem někde v novinách, že kurz na vázání šátků bude v MC Domeček na Pouchově v HK, ale nevím, jestli už není po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.11.05 17:26

Ahoj Věrko,
byla jsem na tom kurzu v Pardubicích a musím říct, že jsem se tam nedozvěděla nic nového.Prakticky totéž, co v návodu na vatanai a obecné informace o výhodách nošení, co najdeš běžně na netu.
ALe bylo to příjemné.
Akorát doporučuju tatínka s sebou, aby držel dítě, protože já šla sama s dítětem a pak jsem jaksi nemohla dítě odložit (nebylo komu :cry: ) a začít si zkoušet úvaz…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport