Jakou pořídit nosní odsávačku

14
4.10.05 08:55

Jakou pořídit nosní odsávačku

Chtěla jsem se zeptat jakou si pořídit nosní odsávačku pro miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
4.10.05 09:01

Ahojky,

já jsem v lékárně koupila asi za 30 nebo 40 korun takovou obyčejnou - plastová nádobka a dvě hadičky. Máme posledních 14 dní problém s rýmou a odsávačka funguje na 100%. V dětském obchodě jsem koukala i na takovou tu balonkovou (tuším že funguje na nějakém principu podtlaku) ale nějak se mi to nezdálo a prodavačky mě samy přesvědčily, ať jí nekupuju (je to divný ale je to tak), že není dobrá a že si lidi stěžujou že jim odsávání s ní stejně nejde. Někdo může mít třeba jiný zkušenosti ale takhle mi to bylo řečeno…
 Gina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.10.05 09:39

Ahoj, my taky pouzivame obycejnou (nadobka+2 hadicky), sme s ni plne spokojeni. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
4.10.05 10:01

Tak mi máme naopak tu balonkovou a jsme s ní taky na 100%spokojeny.Měli jsme i tu obyčejnou s hadičkama co se prodává v lékarně a s tou jsme nebyli spokojeny vůbec.Je to asi věc názoru,každému vyhovuje něco jiného!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.10.05 10:21

Ahoj, my máme tu obyčejnou se dvěma hadičkama. Půjčila jsem si od kamarádky i balonkovou, ale Teri měla strašně maličký nosní dírky, takže ta se tam ani nevešla. Pak už jsme zůstali u té obyčejné.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.10.05 10:42

Ahoj,
tak já mám taky tu balonkovou odsávačku a jsem s ní spokojena. I když je fakt, že ji používám minimálně, jen v největší nouzi. Přišla jsem ale na to, že se musí druhá nosní dírka, z které se neodsává, přimáčknout, aby vznikl větší podtlak, pak to funguje velice dobře. :lol: No možná to každá víte, ale švagrová byla ráda, když jsem se zmínila, protože jinak neodsála nic… :cry: Přece jen, ale doufám, že ji nebudu moc potřebovat 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
4.10.05 10:54

Ahoj,
jeste jsme ji nastesti nemuseli pouzit, ale mam doma pripravenou tu obycejnou odsavacku hlenu pro kojence od firmy GAMA. Mam k tomu jeden prosty duvod: pracuju (teda pred materskou jsem pracovala) sedm let jako lekarnice a za tuto dobu jsem casto zazila, ze maminky prisly balonkove odsavacky reklamovat, ze nefunguji a ze chteji radeji tu obycejnou. Take jsem slysela, ze pomaha napojit odsavacku na „vysavac“ a tento „system“ pry vytahne vsechno :lol:
Preju at uz jakakoliv odsavacka radeji neni moc casto potreba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.10.05 11:04

ahojky, mám odsávačku na vysavač a jsem spokojená.
Na tu balonkovou jsem taky neslyšela moc pozitiv,ale každá máme jiné zkušenosti. Já jsem taky dlouho váhala, zda mám do té na vysavač jít a jsem dneska ráda.
Ta dvouhadičková stojí cca 20Kč - tedy aspoň u nás v lékárně - a co jsem slyšela a viděla:Kamarádky si z ní dělaly tu na vysavač:-) ale funguje to trošku jinak a časem od toho upouštěly a sháněly taky tu origošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.10.05 16:23

Ahoj,
taky jsem nejdřív koupila obyčejnou se dvěma hadičkama v lékárně. Odsávala všechno, to bylo fajn, ale malé se to vůbec nelíbilo, bránila se a já měla občas problém ji udržet. A když při odsávání plakala, tak nakonec jako bych neodsávala. Stejně hned měla nosík plný.
A taky se mi občas stalo, že jí trošku tekla krev z nosu.
Taky jsem jí touhle odsávačkou nemohla odsávat venku.
Tak jsem jednou zkusila koupit tu balonkovou. Koupila jsem dvě - s malým a velkým balonkem. Ta s malým balonkem má i gumovou část, která se dává do nosu. Je moc malá, tak pro mimino, vůbec jsem ji nepoužila.
Ta s velkám balonkem je super - tuším firma Boček. Zmáčknu balonek, přiložím k nosní dírce a pustím balonek. Někdy zopakuje 2×, 3× a nosík je dokonale čistý. A bez křiku, malá se nebrání.
Balonková mi příjde humánnější, prostě malou netrápím.
Kamarádka má 2 měsícní mimi a zkusila ji, a i když má mimino malinký nosík, šlo to nádherně. Kámoška byla noc překvapená a hned ji taky koupila.
Stála cca 50 Kč.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí