Koš na pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zoo
61
4.10.05 15:27

koš na pleny

Ahojky, máte někdo zkušenost s košem na pleny? Opravdu to zadrží zápach a nemusím s každou plenkou hned do popelnice?? A kde se případně dají sehnat nahradní pytlíky)…Díky…je to celkem pálka za ty koše :roll:

Zoo a Rozarka 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
4.10.05 15:50

Ahoj,
já mám sangenic-nový stojí okolo 1200 Kč, já ho kupovala z druhé ruky za 500 Kč. Náplně si objednávám přes internet-myslím z rumburaka, ale nepamatuju si přesně. Vážně to funguje, jen poslední dobou mám pocit, že už ne tolik. Dcera už tak „dospělácky“ smrdí, že to po pár dnech ani tenhle koš neodizoluje. Koš je ale možné vynést samozřejmě i dřív než je plný.

Já tedy doporučuji, jen nevím, jestli se to vyplatí, když už je Rozárce 7m.

hezký den
Jana + Kačenka 9,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.10.05 15:59

Myslim, ze kdyz se pouzita plinka dobre zabali do klubicka a zalepi zapinacima lepkama, tak neni citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.10.05 16:07

Ale no ták…nač utrácet majlant za „zázračné“ koše…stačí docela obyčejný koš (tak kolem 100,–) s deklíkem…ani nemusí být nášlapný, do něj obyč. pytlík…a jednou denně či za dva dny ho vynést…a je po problému…
 Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
4.10.05 16:08

Marci,
tak to bych se hádala :D ! Někdy je cítit tak, že i manžel reptá a ten přitom podle mého necítí skoro nic :wink: Nicméně pevné zabalení a zalepení samozřejmě pomůže, ale není to všelék. To je téma, co? :roll:

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.10.05 16:18

plinky asi necitim proto, ze zatim balim michana vajicka. Jeste nedavam prikrm.
Ale taky bych zbytecne neinvestovala do kose takovou palku. Nektere maminky pouzivaji vonave sacky do kose a jsou spokojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoo
61
4.10.05 16:21

Díky…my jsme presly z mlíka na příkrmy a obcas se to v pokojiku neda vydrzet(dobre zabalíno, kos s deklem a denne ho vynasim)-dneska jsem si rekla dost…myslela jsem ze je to totiz spis pro vetsi mimi-kdyz byla mala jen kojena tak to nebyl takovej smradek… :roll:
pomuzeto teda i ted kdyz je vetsi?
diky,
Zoo ab Roza,7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.10.05 17:02

Ahoj Marco,
prosím tě nevíš, kde se dají ty voňavé sáčky koupit, to mě zaujalo.Ještě jsem si nevšimla, že je něco takového v prodeji. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
4.10.05 17:30

Já mám koš asi za 230,–Kč s víkem, které se dá utěsnit takovými dvěmi svorkani a každou plínku zabalím ještě zvlášť do igelitového pytlíku.
Ale pokud bude Vojta smrdět víc než teď, tak nevím, jestli to bude stačit :wink: .
 Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.10.05 17:37

Dadlo,
a není toho odpadu nějak moc?!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.05 17:43

Michi,
to myslíš ty igeliťáky navíc? No, ekolog ze mě asi nebude…
 D.

• Citovat
  • Upravit
1930
4.10.05 17:44

To jsem byla já… Nevím, proč mě to odhlásilo…
Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
4.10.05 18:15

Já ten koš mám, a nemůžu si ho vynachválit, lítat s každou plínou tři patra by se mi fakt nechtělo. Pravda je, že na počůrané plíny je senzační, s pokakanými je to horší, neboť krmíme Nutrilonem, a bobeček nám přecejen poněkud víc zapáchá. Takže pokakané plíny hážu do normálních odpadků, které vynášíme každý den, zatímco počůrané stačí vyhodit z koše Sangenic klidně až za tři dny. A vejde se jich tam dost a dost.

Hajinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
4.10.05 19:59

Ahoj holky, já mám taky Sangenic a jsem za něj ráda. Bydlíme v pátém bez výtahu, takže to fakt dokážu ocenit. Ono se řekne, jak půjdeš ven, vezmeš koš, ale to bych musela být chobotnice:) Počůrané hážem do smetí, to bere manžel ráno a pokakané do voňavého koše a fakt to nesmrdí a to ho mám u přebalováku v ložnici! Jak začne, tak ho hned vynesem, ale to je tak za týden. I když teď, co přikrmujem, kaká i 4× za den. Pokud tě to finančně nezruinuje, klidně si ho kup. Já ho užiju i na další děti, navíc ho můžeš ještě prodat, na takovém koši není co bys zničila.
Julie a Albert 6,5měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.10.05 20:17

Julie,
souhlasím s tebou. Mám taky Sangenic a opravdu je nezničitelný. Mám ho v prvním patře našeho domečku a tak nám alespoň plenky nesmrdí do ložnic. Užívám ho už přes 2,5 roku denně, protože mám druhé mimi a tak pokud si v budoucnu pořídíme i třetí, tak koš poslouží cca 8 let a to mi opravdu ušetří plno běhání. Problémy se smradem nemám, protože co dcerka zvládla jako první bylo kakání na nočník a tak je to „čůrací“ a miminkově kakací koš.
E. + 2,5r + 17 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport