Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, konečně jsem se zaregistrovala
. A měla bych dotaz : chtěla bych začít vybavovat malé pokojíček. Poradíte, kde seženu nějaký kvalitní nábytek za rozumnou cenu ? Dívala jsem se ve SCONTO nábytku ale nic mě nezaujalo. Ceny za tu kvalitu docela vysoké
Mám strach, že to moc nevydrží. Jaké máte zkušenosti ? Máme plovoucí podlahu, je dobré dát koberec na celou plochu nebo jen nějaký ten kousek, jak se prodávají ? Díky za rady.
Ahoj,
já osobně si zařídila pokojíček pro mimi nábytkem od firmy SCARLETT, je pěkný, kvalitní a celkem za dobré ceny.. v normálním obchodě tedy nevychází až tak levně, ale kvůli holkám tady na emiminu, kterým jsem ukazovala fotky pokojíčku, jsem ho zařadila do mého e-shopu (prodávám hračky a potřeby pro miminka), tak jestli máš zájem, můžeš se podívat
, myslím, že je to celkem za dobré ceny..
Postýlky, komody na přebalování, přebalovací podložky, skříně.. levně vychází také matrace a pak soupravy do postýlek s nebesy např..
třeba matrace kokosová do postýlky stojí v normálním obchodě kolem 1000,– Kč a já jí mám v obchodě od SCARLETT asi za 670,– ..
Tady je odkaz přímo do e-shopu -
http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
Pokud bys potřebovala něco vědět, jsem v deníčku Únorňátka a březnátka 2006.
Ahoj Jarka a Nikolka 27tt
Ahoj,
my jsme právě teď zařizovali pokojík pro malou, teda zatím jenom skřínky. Počítali jsme to už pro 2 děti. Taky jsme obcházeli všechny možné obchody, ale nic nám nepasovalo. Buď se nám to nelíbilo nebo to bylo drahé a nebo nám to nepasovalo rozměrově. Nakonec jsme se nechali inspirovat katalogy z obchodů a nábytek nám dělal stolař. Zkuste se třeba domluvit přímo se stolařem, který dělá sám (obvykle jako přivýdělek), protože ti už mají dost zkušeností a nápadů, řadu fotek a hlavně jsou podstatně levnější. Nábytek tak můžeš mít podle svých představ, rozměry dle možností místnosti. Nejlépe je samozřejmě někdo už vyzkoušený, doporučený. Často to dělají šikovní chlapíci na černo, takže i ta cena je tak nějak přijatelnější. My máme známého, který nám už dělal spoustu věcí, takže jsme se nemuseli moc rozmýšlet. Hodně inzerátů s nabídkami bývá při vstupu/východu u Tesca, Baumaxu, Hypernovy apod.
Jo a spousta nábytku je i ve Scontu a dalších obchodech z Polska, což znamená kvalita nic moc (z vlastní zkušenosti).
Míša
Ahoj,
taky jsme řešili podobný problém a nakonec jsme to zadali truhláři, který už nám dělal patro do bytu, takže je vyzkoušený a myslím, že i cenově přijatelný ![]()
Zkus se kouknout na netu na nějaké stránky truhlářů podle místa bydliště a většina z nich nabízí zaměření na místě a předběžný rozpočet zdarma ![]()
Ahoj,
já bych také doporučila nábytek pořídit od Scarlettu. Např. v Praze jsou ceny za něj opravdu různé,ale kamarádka mi doporučila obchod v Praze 8 za Palmovkou - Svět mateřství ( www.svetmaterstvi.cz ) , když se mrknete na jejich stránky, tak v ,Novinkách´ mají vypsané slevové akce a často nabízejí akční ceny právě na nábytek od Scarlettu.
I normálně mají nižší ceny než jinde, ale teď mají třeba skvělou akci - na postýlky sleva ještě 200,– Kč, kokosové matrace mají jen za 790,– Kč a hlavně mají slevu 20% na soupravy do postýlek! , spočítali jsme, že se dá ušetřit víc jak 1.000,– Kč. Fakt super! Navíc jsou tam strašně ochotní a nábytek vám po Praze i odvezou po dohodě zdarma domů.
Určitě stojí za to se tam podívat. Ahoj Martina.
ahoj, my jsme koupily v Ikeii sice stál hodně ale je fakt krásný:o) červeno růžový , malé je 7 měsíců tak si ho užije pořádně
)
koupili sme kolekci od ceske firmy LEMBERK z masivu. Je krasna a vydrzi do studentskych let…www.lemberk.cz
Já hlasuju taky pro Domestav. Levné to tedy není, ale masiv je masiv. A dá se postupně dokupovat.
Tady je náš pokojík.
Halka
https://www.emimino.cz/modules.php?…
My taky vybírali hodně dlouho, ale nic se nám nezdálo opravdu „dětské“. Nakonec jsme zvolili: http://www.meblik.pl/…/10/sawanna/, cena tedy není nejnižší, ale jedná se o velmi kvalitní polský nábytek, který byl oceněn i na veletrzích. Zde ceny:
Komoda 3 zásuvky 90×45×89 - 8950KC
Komoda 4 zásuvky 60×45×89 - 7850KC
Skříň 90×50×179 - 11350KC
Skříň 60×50×179 - 8200KC
Policový díl 120×34×162 - 8200KC
Policový díl 80×34×162 - 6100KC
Policový díl 40×34×162 - 3200KC
Postel 184×94×40 - 6100KC
Postel 204×94×40 - 6450KC
Zábradlí 95×35 - 700KC
Zásuvka 180 - 1800KC
Zásuvka 200 - 1950KC
Noční stolek - 1800KC
Postýlka 140×70 - 8950KC
Dvojitá police - 1800KC
Máme tady Domestav - je to český výrobce, kvalitní dřevěný materiál - žádné jedovaté barvy a tak. Sice není nejlevnější, ale když se nakoupí s rozmyslem, vydrží to až do studentských let.
Ahoj holky, oživuji diskuzi, chtěla bych poradit, jestli nemáte některá tip na nějakou sestavu nábytku do dětského pokoje, malej bude mít dva roky a chceme mu zařídit pokojík, na masiv opravdu nemám, tak za nějaký menší peníz…díky
![]()
@lucotek Ahoj, my jsme vybrali pokojíček tady http://www.nabytek-aldo.cz/detsky-nabytek/. Myslím, že ceny jsou slušný, máme vybraný dvě sestavy a výjde nás to za obě na nějakých 23tis ![]()
Holky maj 2 roky a maj v pokojicku postýlky a jednu novou velkou skrin na obleceni, jo a policky na knihy, za me cim vic mista v pokojicku tim lip
Stejne si ted prevazne hraji na zemi
![]()
@lucotek my máme postele masiv a nábytek dětský z Ikea, protože na ten už tolik nebylo, ale nelituju klidně bych odtamtud vzala všechno:) ono taky záleží na prostoru a co tam všechno chceš dát. U těch postelí z Domestavu je totiž úžasná ta variabilita, že dokud jsou děti malé máme vyvýšenou a nízkou postel a časem se z toho udělá patrovka a zbude zase místo na psací stoly. Náš pokojík je totiž mini ![]()