Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Je to jenom věc, všechny výrobky nejsou 100%. Já bych ho reklamovala.
Ahojky,
já jsem si před rokem koupila ušní teploměr Braun za 1.200 kč a jsem naprosto spokojená! Dcera už odmítala měření v zadečku a pod rukou to nemělo smysl. Takhle když je nemocná,jí mohu několikrát během noci změřit teplotu v oušku a malá se ani neprobudí.
Fakt vřele doporučuji!!! ![]()
Dala jsem na vás a koupila ušní teploměr Microlife, zatím se nám hodně zamlouvá
kamikula píše:
Tak to by mě zajímalo co děláme špatně- pějí se tu ódy na tenhle ušní teploměr a my měříme i 10× s rozptylem i více jak 1°C a stejně sme podle něj pořád podchlazení. Poradíte jak na to?
Stejnej problém s MICROLIFE, špatně měří, o -1c méně v uchu a tak. Co je špatně??? Při reklamaci mi ho vrátili, prý funguje dobře! tak co s tím????
Používáme ušní teploměr (taky Microlife) od narození a super. Vyhovuje i nám, dospělákům a kontrolně s ním vždycky měřím i teplotu vody. Měřím taky tak na 3×, záleží na tom, aby se „špička“ teploměru nasměrovala správně na bubínek, ne jinam. Když vidím 36,3 už ani další měření nedělám, protože se to k 37 určitě u ost. měření určitě nedošplhá. Rozdíl podle nasměrování teploměru bývá max. 0,3st. Malej dokonce sám nastavuje ucho, má rád, jak to pípne, že je změřeno.
Já doporučuji, bezva investice.