Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, potřebovala bych radu ohledně sporťáčku..už jsem shlédla plno stránek,ale steně nejsem o nic chytřejší
Přešly jsme s malou z korbičky na sporťáček (Retrus Fire 3 v 1), jenomže sporťáček je jí už teď úzký (má 8 necelých 8 měsíců a necelých 10kg), už teď je v něm jak sardinka, natož si nedovedu představit zimu, kombinézu, fusak..no to už se tam snad nevejde vůbec..
tak řeším koupi sporťáčku-jen hlavně aby bylo lůžko na sedání-opírání dostatečně široké a do úplného lehu..a pokud možno 4-kolka do terénu a do sněhu..bydlíme na konci světa
Nemáte nějaký tip? Dívala jsem se hlavně na Chipolino-Perfecta, Espiro-Atlantic a na X-lander XA..ale nepíšou šířku lůžka, jen rozměry celkově..
Ahoj, moc ti asi neporadím, zas takový znalec nejsem. Kočárky, co píšeš jsem prohlížela v obchodě, Espiro se prodává jen s korbou a tu už nepotřebujete, ale sporták má prostorný hodně, X lander se mi taky líbil a ten se prodává samostatně bez korby. To chipolino myslím moc do terénu není.
xlander je široký dostatečně. vlezlo se mi do něj 3leté dítě v pohodě..
já mám z xlander mějraději X3, ale má fixní kola. ty přední otočné jsou takové, mno, do sněhu je budeš muset aretovat.,,.
měli jsme jednou dávno tomu půjčený klasický sporťák Hoco s pevnými koly a do sněhu to bylo lepší než cokoliv jiného. samo jinak je to opruz to řídit.. ![]()