Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den.
Měla bych maminky na vás dotaz. Jaký vybrat sporťák pro mého 9 měsíčního syna.
Mé požadavky na sporťák : - do terénu, možnost i na brusle - prostorný, tak aby se tam syn v pohodě vlezl v zimě
i s fusakem - nafukovací kola - přijatelná cena
Děkuji za odpovědi, už si totiž nevím rady jaký vybrat, mezi mé favority patřily Jané slalom a Casualplay S4, popřípadě některý z řady X-lander.
Safety 1st „Ideal Sportive“ ma velka nafukovaci kola, brzdu na rukojeti, je prostorný…trojkolka
Příspěvek upraven 25.05.13 v 17:43
Z tveho vyberu urcite Jane, vseobecne 3-kolku, na brusle 100% s rucni brzdou na rukojeti
Určitě jané
Dá se koupit i použitý v dobrém stavu a za pěkný peníze ![]()
Mám peg perego GT 3 je obrovský takže klídně i 2 leté s fusákem v klidu casual jsem měla taky ten je ale malinky malá zádová opěrka ve 2 letech měla hlavu v boudičce ![]()
Holky díky za reakce. Jak je to u toho Jané s fusakem? Vleze se v pohodě?
U prvního a i teď mám Chicco For me a tam právě když sem dala fusak tak už tam byl malý strašně zmáčknutý. A ještě jak si poradí Jané se sněhem, u toho chicca to byla katastrofa.
@purcel píše:
Holky díky za reakce. Jak je to u toho Jané s fusakem? Vleze se v pohodě?
U prvního a i teď mám Chicco For me a tam právě když sem dala fusak tak už tam byl malý strašně zmáčknutý. A ještě jak si poradí Jané se sněhem, u toho chicca to byla katastrofa.
Měla jsem péřovej fusak a vešel se krásně. jane je jeden z nejprostornějších kočárků a hlavně se ojetý koupí v dobrém stavu a fakt levně. jnak si hodně chválí baby jogger, ale tam jsou vysoké pořizovací náklady. Se sněhem v zimě krásně, bez problémů.
Já si na jane nemůžu stěžovat, fakt se mi s ním jezdilo ze všech kočárků nejlépe
Já doporučuju x-lander x-run, jsem s ním maximálně spokojená a koupila bych znova. Projede každým terénem, na brusle perfektní a malá se tam ve dvou a půl letech v pohodě i vyspí.
Šla bych do x-landera xa, jané a další trojkolky nejsou moc vhodné na zimu
@Kate92 píše: Šla bych do x-landera xa, jané a další trojkolky nejsou moc vhodné na zimu
A to jsi vycetla kde.
.Xa neni na brusle jen tak na okraj
. Nevim jaky mas zkusenosti ty ale ja co jsem videla tak trikolky, a kocarky s pevnyma koleckama zvladaji snih lip jak ty s dvema prednima otocenyma koleckama.
…
@kattkka píše:
A to jsi vycetla kde.![]()
. Nevim jaky mas zkusenosti ty ale ja co jsem videla tak trikolky, a kocarky s pevnyma koleckama zvladaji snih lip jak ty s dvema prednima otocenyma koleckama.
…
@kattkka píše:
A to jsi vycetla kde.![]()
…
Zase někdo, kdo kvalitní trojkolku viděl jen z rychlíku
![]()