Jaký sporťák do terénu?

169
25.5.13 08:27

Jaký sporťák do terénu?

Dobrý den.
Měla bych maminky na vás dotaz. Jaký vybrat sporťák pro mého 9 měsíčního syna.
Mé požadavky na sporťák : - do terénu, možnost i na brusle - prostorný, tak aby se tam syn v pohodě vlezl v zimě
i s fusakem - nafukovací kola - přijatelná cena
Děkuji za odpovědi, už si totiž nevím rady jaký vybrat, mezi mé favority patřily Jané slalom a Casualplay S4, popřípadě některý z řady X-lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
25.5.13 08:33

Jane slalom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.13 08:35

Na brusle jane slalom, quinny speedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
25.5.13 09:23

Safety 1st „Ideal Sportive“ ma velka nafukovaci kola, brzdu na rukojeti, je prostorný…trojkolka

Příspěvek upraven 25.05.13 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.5.13 09:32

Z tveho vyberu urcite Jane, vseobecne 3-kolku, na brusle 100% s rucni brzdou na rukojeti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
25.5.13 09:41

Určitě jané :pankac: Dá se koupit i použitý v dobrém stavu a za pěkný peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
25.5.13 10:00

Mám peg perego GT 3 je obrovský takže klídně i 2 leté s fusákem v klidu casual jsem měla taky ten je ale malinky malá zádová opěrka ve 2 letech měla hlavu v boudičce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.5.13 11:23

Holky díky za reakce. Jak je to u toho Jané s fusakem? Vleze se v pohodě?
U prvního a i teď mám Chicco For me a tam právě když sem dala fusak tak už tam byl malý strašně zmáčknutý. A ještě jak si poradí Jané se sněhem, u toho chicca to byla katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.5.13 11:27
@purcel píše:
Holky díky za reakce. Jak je to u toho Jané s fusakem? Vleze se v pohodě?
U prvního a i teď mám Chicco For me a tam právě když sem dala fusak tak už tam byl malý strašně zmáčknutý. A ještě jak si poradí Jané se sněhem, u toho chicca to byla katastrofa.

Měla jsem péřovej fusak a vešel se krásně. jane je jeden z nejprostornějších kočárků a hlavně se ojetý koupí v dobrém stavu a fakt levně. jnak si hodně chválí baby jogger, ale tam jsou vysoké pořizovací náklady. Se sněhem v zimě krásně, bez problémů. :palec: Já si na jane nemůžu stěžovat, fakt se mi s ním jezdilo ze všech kočárků nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
25.5.13 11:45

Já doporučuju x-lander x-run, jsem s ním maximálně spokojená a koupila bych znova. Projede každým terénem, na brusle perfektní a malá se tam ve dvou a půl letech v pohodě i vyspí.

http://www.malvik.cz/…un-2012-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.5.13 13:40

Šla bych do x-landera xa, jané a další trojkolky nejsou moc vhodné na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.13 13:45
@Kate92 píše: Šla bych do x-landera xa, jané a další trojkolky nejsou moc vhodné na zimu

A to jsi vycetla kde. :lol: :lol:.Xa neni na brusle jen tak na okraj ;). Nevim jaky mas zkusenosti ty ale ja co jsem videla tak trikolky, a kocarky s pevnyma koleckama zvladaji snih lip jak ty s dvema prednima otocenyma koleckama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
25.5.13 14:26
@kattkka píše:
A to jsi vycetla kde. :lol: :lol:.Xa neni na brusle jen tak na okraj ;). Nevim jaky mas zkusenosti ty ale ja co jsem videla tak trikolky, a kocarky s pevnyma koleckama zvladaji snih lip jak ty s dvema prednima otocenyma koleckama. ;)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.5.13 15:01
@kattkka píše:
A to jsi vycetla kde. :lol: :lol:.Xa neni na brusle jen tak na okraj ;). Nevim jaky mas zkusenosti ty ale ja co jsem videla tak trikolky, a kocarky s pevnyma koleckama zvladaji snih lip jak ty s dvema prednima otocenyma koleckama. ;)

Zase někdo, kdo kvalitní trojkolku viděl jen z rychlíku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.5.13 18:02

@kattkka ptala jsi se na názor, tak ho píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí