Per Pérego GT3 2011

478
23.5.13 21:26

Per Pérego GT3 2011

Holky, rozhoduju se o koupi Per pérego GT3, za 5tis.Co si o tom myslíte? Dá se sehnat i levněji? A máte s tím někdo zkušenosti? A záleží, zda je to rok 2010,nebo 2011? Protože to přesně ještě nevím, čekám, až mi paní napíše… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
23.5.13 21:34

No jestli je to cena za sporťák, tak je cena víc než dobrá. Je to relativně nový kočárek, mám ho taky a ráda bych ho teda prodala za víc než 5 tis. Otázka jestli ho prodávající kupovala jako nový nebo už taky z bazárku. Nový stál 13 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
23.5.13 22:12

@majinka69 Ja mam v CR u rodicu sportak, autosedacku, korbicku, destnik, tasku, plastenky, vlozku do korbicky. Mam ten z roku 2010, protoze od roku 2011 se prestala delat cervena. Davala jsem za nej 21000 a chtela bych za nej 7. Je po jednom diteti, vozenem v Anglii, takze zadne krute zimy, ci prudke slunce :think:
A to jsem si myslela, ze ho budu chtit prodat moc draze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.5.13 22:28

Já koupila před rokem 2009 jen sporták a hl korbičku za 9000 kč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.5.13 23:09

Za 5 tisíc super cena. :palec: Mám nový, kolekce 2012 teda jen sporťák a stál 13 tisíc. Jsem s ním ohromě spokojená. Nenašla jsem žádnou chybu, snad jen že je trochu těžší, ale nevadí mi to, nejsem žádný chroust :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
23.5.13 23:17

Celý komplety (ojetý) se pridávají mezi 7-10 tisíci. Samotný sporťák cca těch 5tisíc. Čím starší tím levnější…

@webparazit Já jsem prodala za 9tis celej komplet 2007. Ale byl jetej 3/4 roku sporťák a sedačka s korbičkou fungl nová. Koukala jsem na ceny na MMB, nasadila cenu a čekala… sem si říkala že zlevnit můžu vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
24.5.13 07:31

Je kupovaný nový, stál prý 13,5tis. Takže píšete většinou super cena, skušenost tady super… jedna paní mi napsala - jen jedna- že rok 2011 nebrat, že pokud je problém, tak vždy s rokem 2011… slyšeli jste to někde? My máme trojkombinaci CAM a chceme prodat, jak malá půjde do sporťáku a mít už jen sporťák… Jinak to je ten kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
24.5.13 08:23

@majinka69 vypadá dobře a cena je podle mě super. Měla jsem ho a je opravdu dobrý.
@webparazit klidně prodáš i za víc myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.5.13 09:59
@majinka69 píše:
Je kupovaný nový, stál prý 13,5tis. Takže píšete většinou super cena, skušenost tady super… jedna paní mi napsala - jen jedna- že rok 2011 nebrat, že pokud je problém, tak vždy s rokem 2011… slyšeli jste to někde? My máme trojkombinaci CAM a chceme prodat, jak malá půjde do sporťáku a mít už jen sporťák… Jinak to je ten kočár…

Ne neslyšela. V kočárku jsem vozila staršího syna, teď i mladšího - dokupovala jsem korbičku a teď už je ve sporťáku. Jezdím s ním opravdu terény, máme zahradu kam se nejrychleji dostanu přes pole ( po cestě je to velká oklika) a nic jsem zatím neřešila - právě naopak jsem hrozně spokojená. Stabilní kočár na to, že je to tříkolka a do koše vždy naložím půl ledničky když třeba jedeme na tu zahradu. Jenom tedy když jedu autem beru golfky, protože do auta se mi sice vejde, ale je fakt těžký.

Jinak kočárek vypadá skvělé a cena je jak jsem už psala víc než dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
24.5.13 11:00

@Mišela1 souhlas, hlavně GT3 jako jediný má nosnost košíku 5kg… předpokládám tedy že se to nezměnilo postupem času. Je fakt velkej a hlavně přístupnej i když dítě leží.

Přemýšlím že si ho koupím znovu… :srdce: :srdce:

jinak já jsem sjela internet, bazary, MMB, koukla na ceny za kolik se prodávají, a podle toho jsem dala cenu já. Za víc jak 10 tis. jsem neviděla že by někdo prodal ojetej.

Ono je to těžký, dneska koupíš kočár za 20litrů, a za půl roku budeš ráda když ho prodáš za půlku… s kočárama se kšeftuje neuvěřitelným způsobem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí