Sporťáček pro 7 měsíční miminko

70
15.5.13 21:10

Sporťáček pro 7 měs. miminko

Dobrý den ženy, už jednou jsem se tu ptala ale nějak jsme se nedokomunikovali. Potřebuji poradit jaký sporťáček si máme pořídit.. do teď jsme měli Roan Maritu ale z toho sporťáku nejsem nadšená tak prosím o rady. POtřebuji sporťáček prostorný, nafukovací kola, aby bylo možno jezdit ve směru a proti směru jízdy, polohovaní do lehu a lehký a lehce ovladatelný.. Ten u Roanu je tvrdý a těžký šíleně… Tak prosím raďte ženy raďte.. Budu Vám za VAše zkušenosti namíru vděčná

ps: koukali jsme na baby jogger ale nevíme který :-( a zda se dá vůbec polohovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
15.5.13 21:15

Ségra si teď pořídila tento http://www.malvik.cz/…ne-MUUM-2012 , moc pěkně se s ním jezdí, perfektně se složí a je lehkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
15.5.13 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.13 22:34

@katyhl Babyjogger je super, polohovat se dá, ale buď jako houpačka (nepolohuješ nohy) a ten se dá otočit do protisměru, nebo klasicky sklápíš zádíčka, ale pak se nedá otáčet. Některé modely tak, jiní tak.
My kupujeme City mini GT, je naprosto bomba, ale není otočný. Taky jsme chtěla co ty, ale musela jsme dojít k ústupkům, protože ideální sporťáček prostě neexistuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.5.13 22:59

@katyhl : v jine diskuzi jsi psala ze jezdite vesnice i mesto. Opet ten baby jogger ale nevim jestli je nektery z nich otocny.
City mini GT bys moc na vesnici neuzila.
Hodne chvalene jsou Jane slalom - neni otocny.Ale treba jane reverse je.Ale chce to vyzkouset nejlepe s prckem.Jane reverse je tezsi ale je to dan za otocnou sedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
15.5.13 23:07

Pokud máš ráda moderní kočárky a neodradí tě cena, doporučuji Joolz.
http://www.malvik.cz/…kocarek-2012
Já v něm odvozila svou malou a byla jsem 100% spokojená. Sedačka se dá otočit jak ve směru jízdy, tak i proti. Výškově nastavitelná je jak rukojeť, tak i opěrka na nohy, je lehce ovladatelný a polohování do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
16.5.13 00:00

Já mám Mutsy 4rider - otočná, do lehu, kola nafukovací. A jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.5.13 09:29

sporťák pro 8 měsíční mimi

Ahoj maminky!
Nechci zakládt nové téma, mám podobný dotaz jako zakladatelka. Náš původní kočár trojkombinace se nám pokazil (polohovač odešel po dvou použitích, byl to Bambino voyager nepoužívaný kočár, který jsme dostali, takže byl téměř nový, ale to polohovací zařízení stálo úplně za prd), jinak kromě brzd a váhy nebyl nejhorší neměla jsem srovnání, ale byla jsem celkem spokojená. Teď když malý chce sedět, tak musíme řešit nový.

Dotaz 1) pro zkušené mamky :) Myslíte, že je vhodné pro 8. měsíční mimino koupit už sporťák nebo jít do trojkombinace?

Dotaz 2) Potřebuji nafukovcí kola, větší korbu - malý je dlouhán už teď :D, pokud možno přehazovací rukojeť - za tu jsem byla vděčná, aby nebyl moc těžký kvůli kopcům, aby si malý mohl lehnout, dobře se ovládalo polohování i nohou a nánožník byl dostatečně velký. Vím, že ideál neexistuje, ale kdyby přeci jen… Čím víc hledám, tím víc se ocitám na začátku a vůbec nevím!!

Děkuj všem moc za tipy a doufám, že to už dnes rozlouskneme.
 iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.5.13 10:48

@kattkka A ty máš s GT osobní zkušenost? Já v diskusích vyčetla, že GT dobře jezdí i ve sněhu, na lesních cestách… Osobně jsem ho v terénu nezkoušela, napíšu příští měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.13 10:49

ŽENY DĚKUJI VÁM VŘELE JDU TO PROZKOUMAT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.13 10:52

JŮŮŮ TEN JE SUPER - DÁ SE POLOHOVAT PODPĚRKA POD NOHY?? NEVÍŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.13 10:52

A jaký je rozdíl mezi trojkolkou a 4 koly??? kdo máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.5.13 11:05

@katyhl Jestli myslíš city mini, tak nedá :( Je to snad jeho jediné „ale“, aspoň pro mě. Ale holky to řeší tak, že tam dospod šoupnou pláštěnku - sice to pořád není úplně do vodorovna, ale dá se. Najdu foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.5.13 11:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.5.13 11:11
@jessikka píše:
@kattkka A ty máš s GT osobní zkušenost? Já v diskusích vyčetla, že GT dobře jezdí i ve sněhu, na lesních cestách… Osobně jsem ho v terénu nezkoušela, napíšu příští měsíc…

Jo nahodou jsem mela moznost si ho vyzkouset u nas. A tedy po poli, lese bych snim nejezdila.Jako proste me to prislo jako bych vezla golfky ale ne uplne nejde to popsat ale idealni to proste nebylo.Ale my chodime i do lesa atd.To taky zelezi kam kdo chodi.Ale u Vas jsou dobre chodniky. My jsme tady skro furt v terenu a v zime je tu problem i se snehem. Vetsinou je to prohrnute az tak druhy treti den. Takze ja budu volit Elite skrz velke kolecka…Jako rozdil 2 kg je zanedbatelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí