Jaký vybrat stůl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
26.6.23 11:29
@Semtex píše:
Ne nesla :lol: za mě je ta linka úplně strasny kýč, pardon :lol:Jsou tam tři odstíny sede, které se k sobě vůbec nehodí. Do toho ta mintova deska za sporakem, to jsem nepochopila vůbec už :P Bílý stul a další odstin sede na desce by to už fakt jenom dorazil :lol: proto jsem psala, ze další šedou už fakt ne. Ale jako když to tak mermomocí chceš, tak si to kup, je to tvoje kuchyn :nevim: :lol:

Prave jak sem psala linku sem bohuzel nevybirala ja. Uz tu takto byla takze s tim ted nic nenadelam. Take bych si vybrala treba svetlejsi barvy. Ale ted to bohuzel nejde. Prave ty pred nami meli skleneny stul jak uz tu nekdo zminoval ale do toho uplne jit nechci. Kazdopadne dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.6.23 11:32
@Semtex píše:
Ne nesla :lol: za mě je ta linka úplně strasny kýč, pardon :lol:Jsou tam tři odstíny sede, které se k sobě vůbec nehodí. Do toho ta mintova deska za sporakem, to jsem nepochopila vůbec už :P Bílý stul a další odstin sede na desce by to už fakt jenom dorazil :lol: proto jsem psala, ze další šedou už fakt ne. Ale jako když to tak mermomocí chceš, tak si to kup, je to tvoje kuchyn :nevim: :lol:
Prave jak sem psala linku sem bohuzel nevybirala ja. Uz tu takto byla takze s tim ted nic nenadelam. Take bych si vybrala treba svetlejsi barvy. Ale ted to bohuzel nejde. Prave ty pred nami meli skleneny stul jak uz tu nekdo zminoval ale do toho uplne jit nechci. Proto sem myslela neco styl grafit no.Kazdopadne dekuji za nazor.
@Semtex píše:
Ale abych teda jenom nekritizovala, tak já bych vyměnila plynovou varnou desku za indukci, cimzpadem bych mohla odstranit to hnusny divny sklo, a premalovala bych tu sedou zeď třeba nějakou jinou vhodnou barvou (nevím, jaká je podlaha, takže úplně si netroufám říct, jakou) a linku dotahla přesně do hrany, nedělala bych tam ten bílý odstup od stropu. A vyměnila bych uchytky za černé, čímž bych se zbavila další sede :mrgreen:

Casem mam v planu desku vymenit. Take z toho plynu nejasam. Prave ta seda zed je take nejaka deska proto je tam asi udelany ten odstup. Jinak nevim proc to takto udelali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
26.6.23 18:23

@rena03 Nene já myslela tu šedou malbu ta grafitova deska je ještě celkem Ok. Celkem se hodi k barvě těch spodních dvířek, ale k těmto dvěma mi nepasuje ta seda vymalba ještě podivne ukončena par cm pod hranou stropu. Takže kdyby sis třeba dala ten černý stul, černé uchytky a barevné židle a na tu zeď barvu těch židli a přímo u stropu zahranit, neodsazovat od stropu dolu, možná by to nebylo špatné. Jinak ale toto ti fakt nezávidím :lol:

Nebo třeba ty židle bile, na ne nějaké mintové sedaky a barvu nad linkou také tu mintovou, aby to vypadalo, ze tu barvu milujes a proto sis pořídila i tu skleněnou desku za sporak :mrgreen: kdyby ji tam bylo víc, tak by to už asi nebylo jako pěst na oko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.6.23 20:46
@Semtex píše:
@rena03 Nene já myslela tu šedou malbu ta grafitova deska je ještě celkem Ok. Celkem se hodi k barvě těch spodních dvířek, ale k těmto dvěma mi nepasuje ta seda vymalba ještě podivne ukončena par cm pod hranou stropu. Takže kdyby sis třeba dala ten černý stul, černé uchytky a barevné židle a na tu zeď barvu těch židli a přímo u stropu zahranit, neodsazovat od stropu dolu, možná by to nebylo špatné. Jinak ale toto ti fakt nezávidím :lol:Nebo třeba ty židle bile, na ne nějaké mintové sedaky a barvu nad linkou také tu mintovou, aby to vypadalo, ze tu barvu milujes a proto sis pořídila i tu skleněnou desku za sporak :mrgreen: kdyby ji tam bylo víc, tak by to už asi nebylo jako pěst na oko :lol:

Ona je ta barva fialova na te zdi. Mozna to vypada sede na fotce. Ale je do fialova. Jeste jsou mintovou barvou roletove zavesy v oknech proto mozna ta mintova na tom skle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný