Jaký vybrat stůl

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
13.6.23 21:40

Jaky stul?

Prosim jakou barvu stolu by jste vybrali k lince ktera je nahore leskla bila, dole svetle seda taky trochu leskla. Cerne spotrebice a tmave seda pracovni plocha na lince. Podlaha take tmavsi. Neni tam tedy nic v barve klasickeho dreva. Zvazovala jsem bile zidle a stul. Jen nevim vrchni deska moreni drevo a nebo treba taky spis sedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14565
13.6.23 21:42

Černou, ať to není unylé a je nějaký kontrastní prvek tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21481
13.6.23 21:42

A co skleněný a kovové nohy? K těm lesklým povrchům to vypadá pěkně. A k tomu polstrované židle. Spíše moderní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
13.6.23 21:45

Neno klidně i něco barevného - zelenou, žlutou, růžovou, modrou, červenou… :lol: ale chtělo by to samozřejmě vidět, takhle podle vyprávění se to fakt moc odhadnout neda. Nicméně šedou bych už tam nedavala, podle mě už je tam té sede moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.6.23 21:50
@Semtex píše: Černou, ať to není unylé a je nějaký kontrastní prvek tam
grafitova myslite ze by treba sla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.6.23 21:52

Máme linku vysoký bílý lesk. Pracovní desku a za linkou dekor beton. Obě stejné. Podlaha šedá vysoký lesk. Dekor mramoru. Spotřebiče máme vestavěné, černé.
Stůl se k tomu pasoval bílý vysoký lesk nebo ten dekor beton (taková světle šedá). Máme bílý vysoký lesk. Ale je náchylný. Takže klidně bych brala, kdyby šla na tu jídelní plochu nalepit ta deska dekor beton. Jak máme za linkou. Takže si klidně vyber bílý. Ale tu horní plochu kombinovanou, že to je náchylná část. Ubrus nechci. Máme jen dekorační prostírání. A to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.6.23 21:58
@Semtex píše:
Neno klidně i něco barevného - zelenou, žlutou, růžovou, modrou, červenou… :lol: ale chtělo by to samozřejmě vidět, takhle podle vyprávění se to fakt moc odhadnout neda. Nicméně šedou bych už tam nedavala, podle mě už je tam té sede moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
13.6.23 22:22

Já bych šla do bílé, ale zidle možná nějaké barevné, ať trochu rozbijes tu bílo šedou, případně aspoň nějaké barevné prostirani a doplňky, taky mame víceméně celou kuchyň bílo šedou a je to takové hrozne chladné a sterilní, tak mám aspoň nějaké doplňky a malé spotřebiče barevné. Jidelni stůl teda mám v obýváku, bílý i s bílými židlemi, obývák je taky sedo bílý, ale v tom mi to rozbije zas barevný gauc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
13.6.23 22:53

Stůl v teplé žluté barvě.

• Citovat
  • Upravit
14565
14.6.23 07:55

Jo, tak to bych dala klidně nějaký úplně jednoduchý černý stul a třeba barevné zidlicky k němu, nebo když ne, tak klidně i černé zidlicky, ale pak bych do té kuchyně volila nějaké výrazně barevné doplňky. Třeba tu výraznou žlutou, to souhlasím @Dlouhá punčoška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.6.23 22:31
@Semtex píše:
Jo, tak to bych dala klidně nějaký úplně jednoduchý černý stul a třeba barevné zidlicky k němu, nebo když ne, tak klidně i černé zidlicky, ale pak bych do té kuchyně volila nějaké výrazně barevné doplňky. Třeba tu výraznou žlutou, to souhlasím @Dlouhá punčoška

Myslite, ze by sla i kombinace bile zidle, bily stul, a seda deska stolu? Plus nejake barevne doplnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21481
26.6.23 08:09
@rena03 píše:
Myslite, ze by sla i kombinace bile zidle, bily stul, a seda deska stolu? Plus nejake barevne doplnky.

To bude celé strašně studené a neosobní. Mě se teda nelíbí ani ta barevná kombinace na kuchyňské lince. Působí to strašně studeným dojmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.6.23 08:30
@nozu píše:
To bude celé strašně studené a neosobní. Mě se teda nelíbí ani ta barevná kombinace na kuchyňské lince. Působí to strašně studeným dojmem.

Linku sem bohuzel sama nevybirala takze s tim nic nenadelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
26.6.23 10:38
@rena03 píše:

Ne nesla :lol: za mě je ta linka úplně strasny kýč, pardon :lol:

Jsou tam tři odstíny sede, které se k sobě vůbec nehodí. Do toho ta mintova deska za sporakem, to jsem nepochopila vůbec už :P Bílý stul a další odstin sede na desce by to už fakt jenom dorazil :lol: proto jsem psala, ze další šedou už fakt ne. Ale jako když to tak mermomocí chceš, tak si to kup, je to tvoje kuchyn :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
26.6.23 11:23

Ale abych teda jenom nekritizovala, tak já bych vyměnila plynovou varnou desku za indukci, cimzpadem bych mohla odstranit to hnusny divny sklo, a premalovala bych tu sedou zeď třeba nějakou jinou vhodnou barvou (nevím, jaká je podlaha, takže úplně si netroufám říct, jakou) a linku dotahla přesně do hrany, nedělala bych tam ten bílý odstup od stropu. A vyměnila bych uchytky za černé, čímž bych se zbavila další sede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný