Kamarádka - KonMari

Anonymní
12.6.23 15:04

Kamarádka - KonMari

Dobrý den. Chtěla bych najít anonymní kamarádku, se kterou bych sdílela celou domácnost a život. Někoho jako já, kdo je chudší, zvědavý, línější, se dvěmi malými dětmi, ale se snahou utvořit lepší bydlení. Mohli bychom si posílat fotky domácnosti, oblečení, kosmetiky, potravin a vše kolem a vše spolu diskutovat a třídit. Jsem ve skupinách KonMari a miluji její styl a minimalismus a ráda bych se k tomu postupně dopracovala. Je tu někdo podobně smýšlející?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
12.6.23 15:40

Taky se mi ten styl líbí, ale nějak nejsem schopna se k tomu dokopat, už sem vyhazela takových krámů a porad mám pocit, ze jsem zavalena bordelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
12.6.23 15:52

@Kriss Tina Jojo, ten bordel se snad samovolně mnozi, nechapu to. Konmari není špatná, ale na mě v něčem to je už moc, třeba skládání věci na stojáka, když nemám na oblečení supliky, ale hluboké skříne :lol:

Nebo ten napad dat všechny věci jednoho druhu na jednu hromadu a pak si to třídit - nelze, děti by to poslapaly, roztahaly po baráku a mohla bych to pak všechno znova prát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.6.23 15:57

@Semtex předně no, taky mám na vše hluboké skříně a šuplíky skoro žádné, ale uvazuju nad nějakými organizery aspoň :D ty hadry jsou marný boj a ještě ve chvíli, kdy už se děti oblékají samy a to dokonale složené prádlo okamžitě rozhazi na nepřehlednou hromadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
12.6.23 16:24
@Kriss Tina píše:
@Semtex předně no, taky mám na vše hluboké skříně a šuplíky skoro žádné, ale uvazuju nad nějakými organizery aspoň :D ty hadry jsou marný boj a ještě ve chvíli, kdy už se děti oblékají samy a to dokonale složené prádlo okamžitě rozhazi na nepřehlednou hromadu :mrgreen:

Jojo, no to teda :mrgreen: já přemýšlím, ze bych si alespoň někam dala takové ty vlozne poličky :think: Celkem se mi osvědčuji v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
12.6.23 16:32

@Semtex to je dobry napad. Já už zaukolovala muze, ať pridela ještě mezi poličky do skříně, jak je tam moc prostoru a ty kominky prádla jsou vysoké, tak se to nedá udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 19:59

Máte pravdu holky, nějaké její praktiky jsou moc i na mě a jsem si jistá, že toho při mé shromažďovací povaze nemohu docílit, ale vždy je možnost si to poupravit podle sebe. Jen najít někoho s kým by to šlo do puntíku sdílet.

• Citovat
  • Upravit
2377
12.6.23 21:57

No mně dneska děcka vyhazely komplet všechno oblečení ze šuplíků a organizeru a celá má KonMari metoda oblečení na stojáka šla do háje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
13.6.23 08:56
@Anett.taa píše:
No mně dneska děcka vyhazely komplet všechno oblečení ze šuplíků a organizeru a celá má KonMari metoda oblečení na stojáka šla do háje. :mrgreen:

Ojojoj :zed: :lol: nechtěly si to děti naopak podle konmari přebírat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný