Jaký sunar byl dřív?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80054
5.12.22 14:10

@vokishka Máš o dost mladší děti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
5.12.22 15:54
@inkakřivák píše:
@vokishka Máš o dost mladší děti. :)

oni to zrušili nějak těsně před první dcerou, ty kartičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.12.22 02:28
@martina.se píše:
Twl.. řekla bych, že obyč sušené mléko, dělalo to hrozný hrudky. Ovšem. Já ho strašně milovala a brala jsem ho Segre :P :lol: největší dobrota všech dob, fakt jo

Dneska jsou ve vsem pridavne latky, aby se to hezky sypalo, nehrudkovalo, nespekalo, drzelo barvu, tvar a vuni… Maly chemik hadr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.22 03:59

Ja toto nepamatuji - máma mi pry davala feminar a pak sunar. Sama jsem sve dítě kojila a v roce jsme přešli na umělé mléko. Vyzkoušeli jsme kde co a vyhovoval az kendamil. A více lidí mi řeklo že se chuti asi tak nejvic podobá tomu sunaru jako byl tehdy…

• Citovat
  • Upravit
935
6.12.22 20:43

Vždycky mě pobaví ty řeči o strašných chemikáliích a éčkách. A pak se člověk jukne na čistě přírodní jahody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.12.22 00:16
@Danuska89 píše:
Vždycky mě pobaví ty řeči o strašných chemikáliích a éčkách. A pak se člověk jukne na čistě přírodní jahody.

Tak vem ty ingredience a vyrob jahodu :lol: :mrgreen: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
7.12.22 00:24
@Havlova píše:
Ani jeden. Pro novorozence byl Feminar, pro děti Sunar a pak Sunarka. Všechno se strašně špatně rozpouštělo a mamka lila do láhve přes sítko, aby cucky neucpávaly dudlík. Ale chuť byla výborná. Já teda do kafe nezažila, za nás byl na „body“ co se dostávaly u pediatra.

Muselo se to sypat do správné teploty vody. Nebo vlastně se mliko nejdřív rozmichalo v malém množství a pak dolevalo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
7.12.22 00:26

A byl na lístečky, v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
7.12.22 00:29
@lleennttiillkkaa píše:
byl Feminar a Sunar. Mám ségru narozenou v roce 93 a ta byla nejprve na Feminaru a později na Sunaru.

Feminar 1. měsíc, pro novorozence, myslím. A Sunarka snad až od půl roku, kvůli pšenici?

Příspěvek upraven 07.12.22 v 00:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
7.12.22 00:32
@Gracelynx píše:
taky jsem ho mela na predpis, jenze dcera byla extremni nejedlik, takze casto zbylo - no a prece to nevylejes, kdyz je to tak drahy :)

Horší bylo, když se nedostávalo, protože doktorce se zdálo, že určite množství lístečků musí stačit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
7.12.22 05:10
@Takco píše:
Muselo se to sypat do správné teploty vody. Nebo vlastně se mliko nejdřív rozmichalo v malém množství a pak dolevalo, že?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3020
7.12.22 05:23

Moje máti jednou vzpomínala, jak k nám domů chodila „na kontrolu“ dětská sestra. Prý ženské ten Feminar dávaly dětem jen před ní, jinak normálně Sunar.
Až budu u našich, musím zjistit proč :think:
Brácha, který byl plně na něm, byl to nejšpekatější mimino, co jsem kdy viděla. Možná se mělo za to, že Feminar je slabý a nezasytí. Hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
7.12.22 05:36
@Kryptozoo píše:
Moje máti jednou vzpomínala, jak k nám domů chodila „na kontrolu“ dětská sestra. Prý ženské ten Feminar dávaly dětem jen před ní, jinak normálně Sunar.
Až budu u našich, musím zjistit proč :think:
Brácha, který byl plně na něm, byl to nejšpekatější mimino, co jsem kdy viděla. Možná se mělo za to, že Feminar je slabý a nezasytí. Hm.

Jedině získat Sunar na černém trhu. V lékárně ho bez lístku neprodali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
7.12.22 13:27
@Takco píše:
Horší bylo, když se nedostávalo, protože doktorce se zdálo, že určite množství lístečků musí stačit. :D

no me zbyvalo to udelany, protoze nejakou minimalni davku jsem ji musela namichat a doufala jsem, ze to da, jinak taky byl problem, aby mleko nedoslo, protoze do zasoby clovek nakoupit nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
7.12.22 16:24
@Takco píše:
Horší bylo, když se nedostávalo, protože doktorce se zdálo, že určite množství lístečků musí stačit. :D

Nebo přesvědčit doktorku, že dítěti už nestačí mlíko, že po kojení řve hlady. Ne, musíte se snažit, to půjde. Až když dítě zhublo uznala, že to fakt nejde a ten Sunar předepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová