Jaký tablet pro školačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26432
11.11.14 15:59

K čemu potřebuje prvňačka tablet? Předpokládám, že když je to pro školačku, tak na tom bude dělat školní práci? Dost pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
11.11.14 16:20
@neumisa píše:
K čemu potřebuje prvňačka tablet? Předpokládám, že když je to pro školačku, tak na tom bude dělat školní práci? Dost pochybuju.

nepotřebuje ho. Chce ho. Stejně jako děti chtějí Petshopky, Barbie a Baby Born. A taky jim to všichni kupujeme i když to nepotřebují :nevim: Nebo já aspoň neznám nikoho, kdo by dítěti kupoval striktně jen to co potřebuje (pod tím si představuju oblečení, boty a jídlo)
Na panence si taky školní práci neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
11.11.14 16:22
@LenďuleB píše:
Ahojky, můžete mi, prosím poradit, jaký tablet je vhodný pro šetileté školačky, popřípadě Vaše zkušenosti s různými dětskými tablety? Děkuji moc!
žádný? :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
verulicek
11.11.14 16:25

@Antonie Bolavá nepotřebuje ho, chce ho… :roll: teď je to jen o přístupu rodičů. Je to každého věc, ale není lepší s podobnýma hračkama počkat, než se aspoň to děcko naučí psát??? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
17631
11.11.14 16:31
@verulicek píše:
@Antonie Bolavá nepotřebuje ho, chce ho… :roll: teď je to jen o přístupu rodičů. Je to každého věc, ale není lepší s podobnýma hračkama počkat, než se aspoň to děcko naučí psát??? :pankac:

a co je na tom špatného, že ho chce? Moje mladá chce k Vánocům pejska se zlomenou pacičkou. Tak jí ho nemám kupovat, protože by to nebylo výchovné? Nebo co tím chceš říct, že „teď je to jen o přístupu rodičů“? Nebo tvoje děti dostanou k Vánocům jen svetry a ponožky?
Já chápu, že tablety jsou tady dost výbušné téma, ale já opravdu nevidím až tak velký rozdíl mezi tabletem a jakoukoli jinou moderní hračkou. Tablet přece není jen na psaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.11.14 09:27

@verulicek jenomže to neni už hračka.. je to věc. praktická něco jako lyže a nebo když někdo koupí dítěti foták- který má zájem fotit..Myslím, že každý si pod tím představí, že dítě ráno otevře oči otevře stránky a přejíždi hry, pohádky, nají se a jede dál..
Ono záleží proč to kdo kupuje.. Třeba u nás kluk o tom neví, že ho budem kupovat a jak jsem třeba uvedla, tak mu na něm budem pouštět dětské filmy, auto, nemoc, večer, když nebudu stíhat číst dětem..Nějaké hry třeba taky, ale u nás kluk je i na Pc a závislák neni, ví, že hodinka a dost, takže jakože si něco nakreslí a nebo postaví- má rád budovatelské hry, tak nevěřím, že by to bylo tak pohoršující..to by se to stjené roviny mohlo dostat vysedáváni u PC, dívání na televizi. Známa koupila dětem do pokojíku taky televizi a nic na to nevidím, holky se tam jednou, kdvakrát denně podívají na televizi..
Navíc ho využiju i já :)ale nekažte si Váncoe řešením co je vhodné a co ne :) každý nech si koupí co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.11.14 12:53

@LenďuleB
ahoj, nám zrovna dorazil Sencor Element Kids Dual, snad bude dcera spokojená ;-). Má 16GB paměť, dvoujádrový, displej 8 palců, samozřejmě rodičovská kontrola aj. a stál 1900Kč na Mallu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
12.11.14 13:01

@berynkaa díky za typ! :palec: Už jsem skoro rozhodnutá koupit jeden,… ale pak si zase říkám, že to bude hrozná rvačka, takže ve finále vlastně nevim nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
13.11.14 08:04

@berynkaa dají se na něm právě třeba přehrát i pohádky? Nejsem moc „technický“ typ :-D Díky za info. Cenově taky dobrý! Myslím, že mám vítěze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
14.11.14 11:54

@LenďuleB nevim, ale doufám že jo ;), paměť je dost velká plus je tam slot na SD kartu
Tady jsou podrobnosti http://www.datart.cz/…-TABLET.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
14.11.14 11:59
@Kimme píše:
Já ti to nechci nijak vymlouvat… Ale jsem jediná komu přijde kupování takto drahých věci pro šestileté dítě naprosto zbytečný… Přijde mi že tajty věcičky kradou dětem dětství… A to je ten lepší případ… :/

nejsi jediná…mám stejný názor. máme 9ti letou a tablet rozhodně nedostane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
14.11.14 12:08

@Kimme @misulinka27
děláte to dobře holky :palec:. Já bych taky nejradši, kdyby si dělala panenky z kukuřice a pouštěla kůru po vodě 8).
Zase necelý dva tisíce mi nepřijdou zas tak moc. Lego a podobný hračky nevyjdou levněji.
Minulý rok dcera dostala snad všechno co si pod stromeček přála a hrála si s minimem z toho :zed:. Takže teď dostane podle seznamu pokusy, tablet a dalekohled a víc na to kašlu :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
14.11.14 12:12
@berynkaa píše:
@Kimme @misulinka27
děláte to dobře holky :palec:. Já bych taky nejradši, kdyby si dělala panenky z kukuřice a pouštěla kůru po vodě 8).
Zase necelý dva tisíce mi nepřijdou zas tak moc. Lego a podobný hračky nevyjdou levněji.
Minulý rok dcera dostala snad všechno co si pod stromeček přála a hrála si s minimem z toho :zed:. Takže teď dostane podle seznamu pokusy, tablet a dalekohled a víc na to kašlu :jazyk:.

u nás vedou knížky- to je pro ni nejúžasnější dárek a mladší chce šaty jako má princezna a obě plyšovýho koně- jsou ulítlý na koně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.11.14 13:27

@berynkaa přesně tak, taky plánuji pár dárků, které si opravdu přejí + to co mi cestou cvrnkne do nosu ;) Tak například tuhle jsem si šla do knihkupectví pro nějakou pěknou knížku.. no a nakonec ježíšek holkám přinese naprosto úúžasně ilustrovanou knížku klasiky Pinocchio :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.1.15 17:50

Školákovi bych koupila ten nejlevnější tablet , protože si pamatuji, co jsme s elektronikou dělali na základce my :-) Moc dlouho nevydrží. Zkus koupit z Číny, tam to mají levné a přitom poměrně kvalitní - dobrý eshop je deal extreme nebo aliexpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí