Jaký těhotenský pás?

873
29.6.14 21:45

Jaký těhotenský pás?

Ahoj holky,
potřebovala bych nějaký šikovný těhotenský pás. Jsem v 20tt. Ne ani tak kvůli bolestem zad, ale jak mi roste břicho a dělám nějakou činnost, tak se mi to břicho jakoby otřásá a nepříjemně mě to vevnitř táhne (asi vazy či co). Břicho nemám ani moc velké, ale jsem pořád na nohách (mám malou dceru) a příjde mi, že kdybych si na ven vzala pás, mohlo by to být ok. Mám taky trochu pupeční kýlu, což je možná taky důvod těch nepříjemností. Vím, že existují pásy krátké, ale myslím, že pro mě by byl lepší ten, co pokrývá celé břicho, aby mi zakryl i ten pupík (nevzhledně vystupující pod oblečením). Zeptám se na to na gyndě, až tam půjdu, ale přesto i tady vás, jestli mi neporadíte nejaký dobrý větší pás na břicho, hlavně, aby se neroloval, protože ho chci hlavně na ven. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
393
29.6.14 22:17

Ahoj, doporučuji těhotenský pás OPPO. Moc mi pomohl. Břicho mě tolik netáhlo, nebolelo a měla jsem s pásem pocit, jako kdyby mi ho někdo pomáhal nést. Čekala jsem dvojčata a běhala kolem staršího dítka. Ke konci těhotenství jsem si to ani nedokázala bez pásu představit. Dal se velice dobře a jednoduše nastavit a neroloval se. Takže za mě tento pás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
29.6.14 23:56

Určitě Anita: http://www.anita.com/…700_BabyBelt
Nedám na něj dopustit. Podpoří, uleví zádům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat