Kde pořídit těhotenské společenské šaty?

128
3.6.14 09:51

Těhotenské společenské šaty

Ahojky těhulky, poradíte mi nějaká, kde by bylo možné pořídit krásné těhotenské šaty vhodné na svatbu? Nejlépe kamenný obchod v Brně a okolí, abych mohla zkusit a měla jistotu, že padnou. Ale vím, že té těhu módy natož šatů moc v KO není, takže bych možná riskla i přes net. Když budou šatičky krásné a cenově dostupné… :mrgreen: Děkuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
3.6.14 09:58

Ahoj, já si kupovala šaty na svatbu přes net, riskla jsem to a byli i moc milí, poradili. A rozměry fakt seděly. Šaty jsou pěkný a fakt nelituju:). Do SZ mohu poslat odkud je mám. Případně poslat fotku. Jo a ještě jedna výhoda- mají šaty po 1 kuse, takže origoš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.6.14 10:01
@natyen píše:
Ahojky těhulky, poradíte mi nějaká, kde by bylo možné pořídit krásné těhotenské šaty vhodné na svatbu? Nejlépe kamenný obchod v Brně a okolí, abych mohla zkusit a měla jistotu, že padnou. Ale vím, že té těhu módy natož šatů moc v KO není, takže bych možná riskla i přes net. Když budou šatičky krásné a cenově dostupné… :mrgreen: Děkuji za rady :palec:

Jééé, moc ráda poradím. Řešila jsme to samé, jsem v 7. měsíci a v pátek jdu sestře za svědka.

Nakonec jsem si koupila netěhotenské šaty empírového střihu, hodně široké, délka ke kolenům. Mám poměrně velké břicho, ale krásně se vejde a ani se sukně vepředu nezdvihá.

Šaty jsme koupila na Moravském náměstí. Je to roh Kounicovi, jak je parkovací dům. Tak ze strany toho parkovacího domu v přízemí je obchod se společenskými šaty. Vážně jsme byla překvapená, kolik mi jich nabídli, zkoušela jsem jich asi šest a skoro všechny padly. Nakonec jsme vybrala jedny ve fuchsiové barvě. Cenově neví, co tím myslíš dostupné, všechny šaty tam mají jednotnou cenu kolem 2700. Těhotenské bych za takové prachy nekoupila, ale tyhle ještě unosím hodně, hodí se na párty, koktejly, do divadla, na neformální ples… Skoro kamkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.6.14 10:02

Jo, abych nezapomněla, jsou ochotní ti je i upravit během cca tří dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.6.14 10:03

Foto můžu dodat po víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
3.6.14 10:19

@natyen Jo, řeším teď taky to samé, za pár dní svatba a já nemám co na sebe :zed: :D Musím oběhnout Prahu a snad něco seženu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.6.14 10:34

@Lakynka Ahojky, tak mi prosím do SZ pošli bližší info s fotečkou a jessikko po víkednu taky prosím foto, ať mám inspiraci.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.6.14 10:58

Ahoj, nevím, v jakém jsi měsíci, ale na bazaru nabízím dlouhé a krátké šaty empírového střihu, které jsem měla v těhotenství, tak se na ně kdyžtak mrkni, fotky jsou nic moc, ale šaty fakt hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.6.14 11:00

Ahoj,
já si na svatbu kupovala šaty podle toho jednoho filmu…nevím, jak se jmenoval, ale o slepé holce, která si brala toho kamaráda gaye, když byla těhotná. Jsou to tyto http://www.vseprotehotne.cz/…saty-ROMANCE
 Trudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
3.6.14 11:45

Ahoj, krásné šaty mají tady: www.victoriagrace.cz. Jedny odtamtud mám, koupila jsem je v normálním obchodě aniž bych věděla, že jsou těhotenské. Dají se nosit i v normálním stavu. Pak jsem v nich absolvovala i těhotenství :-) Je to česká firma a jsou pěkně kvalitně ušité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.6.14 13:19

Akorát jsem dneska neplánovaně v tom salonu byla. Byla jsme si koupit podprsenku pod ty šaty a zjistila jsme, že mám dlouhá ramínka. Paní mi je našpendlila, ještě jsme se domluvily na nějakých malých záševcích a na přežehlení skladů. No a ve čtvrtek to bude hotové :-)
Jmenuje se to Salon Edwin. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.6.14 19:45
@meggie2 píše:
Už to tu jednou padlo, já mám taky šaty od Victoria Grace. Jako svatební mají dvě varianty - Meghen Snow White nebo pak Adele White (ty mám s růžovou a bílou vázačkou). Nebyla jsem si jistá s velikostí, ale paní byla super, poradila mi, jakou velikost vybrat a sedí nádherně :) Nechají se nosit i bez bříška, to se mi na nich líbí…jo a materiál je úžasný :) Podívej se na victoriagrace.cz, uvidíš sama :) :mavam:

Ty bláho, to jsou ale pálky za celkem obyč šaty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
3.6.14 20:45
@Trudi píše:
Ty bláho, to jsou ale pálky za celkem obyč šaty 8o

To teda 8o
A ani nejsou kdovíjak hezký, všechny podobný střih, jen barvy se liší… No fíha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.6.14 07:52

Ještě přidám jeden typ - sice to nejsou šaty, ale overal.
Včera mi ho přivezli, myslím, že je hezký a na svatbu vhodný.
 http://www.botovo.cz/…l-vogue.html

Mám velikost XXL a krásně se vejdu - 7.měsíc těhotenství, přes pupík 107cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.6.14 09:42

V Brně bych zkusila Belly obchod v Galerii Orlí, pak je ještě jeden obchod v pasáži Omega na Svoboďáku, tuším v 1. poschodí. Do obou jsem kdysi nakukovala, mají různé těhotenské oblečení a společenské šaty by snad nějaké taky měli. V Belly mi paní dokonce ukazovala nějaké formálnější sukně do práce nebo do divadla. Ale ceny trošku vyšší.
Já jsem použila jako společenské krajkové šaty z Lindexu, protože se natahují a vešlo se do nich i 9měsíční břicho. Ještě je tam mají, ale jsou bílé, takže pro hosta na svatbu dost nevhodné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat